Flo&Jo Primavara Vara 2008

Proiectul Flo&Jo a fost conceput acum patru ani pentru piata est europeana. Atunci un grup de intreprinzatori a lansat ideea „total look” pentru femei. Prin Flo&Jo, intentia lor este de a se adresa femeilor intre 25 si 45 de ani, fapt pentru care ofera colectii care sa cuprinda dualitatea specifica femeii din zilele noastre, sa jongleze cu cele doua aspecte caracteristice personalitatii feminine: romantismul regasit in caracterul lui Flo, si energia si dinamismul care sunt reprezentative pentru Jo.
Grupul de stilisti este exclusiv italian, el aduce noile tendinte ale sezonului in fiecare colectie, propunand sortimente create pe teme si stiluri complexe.

Citeste si:  5 piese must-have

Produsele se adreseaza unei femei cu un suflet tanar, care urmareste moda, in principal pe cea italiana, si care vrea sa fie imbracata adecvat in toate situatiile fara a trebui sa renunte la naturaletea ei, la nevoia de a fi in ton cu moda, avand totodata posibilitatea de a-si exprima individualitatea.

Flo&Jo se bazeaza pe o larga gama de produse cu o varietate mare de culori si fabricate din cele mai bune materiale, in special bumbac, in si lana.

Citeste si:  Androgyn by Maria Filipescu

Pentru primavara-vara, Flo&Jo a pregatit in premiera o colectie delimitata in plan tematic. Cele patru teme alese (Big City Life, Go Wild, Relax si Sunset) incearca sa surprinda dorintele fiecarei femei atat in materie de comportament, cat si de stil vestimentar.

Big City Life se adreseaza femeilor active, sociabile si sofisticate in acelasi timp.

Go Wild vizeaza femeile creative si exuberante, aflate mereu in cautare de noi provocari.

Relax cuprinde sfera femeilor romantice, spirituale care degaja feminitate celor din jur.

Citeste si:  Ghid de buna purtare – rosu aprins pentru toamna

Sunset reprezinta femeile pasionale, extravagante si increzatoare in propriile forte.

Magazinele Flo&Jo pot fi gasite in Romania in orasele: Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Cluj, Timisoara, Sibiu, Rimnicu Valcea, Pitesti precum si in Rusia, Estonia si Ucraina.

In acesta primavara, va asteptam la Flo&Jo sa incercati noua colectie! Daca ti-am trezit curiozitatea, nu ezita sa cauti magazinul Flo&Jo din orasul tau!

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO – Colectia de Primavara Vara 2008 Flo&Jo


Un comentariu
  1. Ma ocup cu distribuirea de materiale publicitare(reviste si fluturasi)in cutiile postale din orasul Ramnicu Valcea,vechime in domeniu de peste 2 ani.Daca sunteti interesati nu ezitati sa ma contactati.Va multumesc anticipat.

    Telefon:0745546950

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.