GOmentorship cu Mihaela Glavan

Talentul nu vine cu instructiuni de folosire. E concluzia la care au ajuns sute de tineri care au terminat sau care urmeaza scoala in Romania. Din aceasta experienta, s-a dezvoltat proiectul Gomentorship, un proiect menit sa ajute tinerii sa-si descopere traseul profesional care le pune in valoare la maximum atuurile.

Cea mai noua componenta a proiectului Gomentorship ofera o secventa din viata Mihaelei Glavan, unul dintre cei mai apreciati designeri de incaltaminte din Romania.

Citeste si:  Din secretele vedetelor

Asociatia ORICUM, echipa din spatele proiectului, crede ca pentru a descoperi vocatia e nevoie de un mentor, de povestea unui mentor, de inspiratia si energia profesionistilor care au ajuns la implinire prin cariera.

foto

De aceea proiectul Gomentorship a devenit, prin conferinte, interviuri si platforma online, un spatiu de intalnire si de schimb de idei intre tineri studenti, liceeni sau absolventi si profesionisti romani care au ajuns la implinire in cariera.

Citeste si:  Trend report - inspiratia retro

Urmareste materialul video Gomentorship, un mini documentar gandit a oferi o secventa despre cum arata o zi din viata Mihaelei Glavan – unul dintre cei mai buni si apreciati designeri de incaltaminte din Romania.

Mihaela Glavan from GOmentorship on Vimeo.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.