Gala AVANPREMIERE primavara-vara 2012 II

Saptamana trecuta a avut loc cea de-a noua editie a Galei AVANPREMIERE, eveniment ce a reunit peste 400 de invitati la Muzeul National de Arta Contemporana, unde 12 designeri si-au prezentat propunerile pentru primavara – vara 2012.

Ioana Ciolacu – Arrow – video
Colectia Arrow aduce in lumina forme clare, unghiulare, usor rigide si pline de o geometrie a corpului uman, total opuse primei colectii. si la nivel cromatic exista o continuitate: abordarea culorilor neutre ce se impletesc cu nuante de accent. Arrow vine sa dezvaluie si sa accentueze, pe rand, o anumita trasatura a purtatoarei, pastrand insa ascuns interiorul fiintei.

Citeste si:  Moda devine eco

Silvia Serban— Dress vs Attitude
O colectie cu mult negru, gri si putin alb si joc de forme aparent plate. Este o colectie pentru femei mai indraznete, care au acum ocazia sa experimenteze cu aceeasi rochie mai multe siluete; o haina facuta sa fie purtata o singura data poate fi imbracata de minim trei ori si sa arate diferit, economisind bani si timp.

fotofotofoto

A&S Negulescu— Lights Out
Colectia este reflectarea unei intalniri magice in cadrul Carnavalului de la Venetia a aristocratiei albe ruse, in special de la Sankt Petersburg, cu iubitorii operei, reflectata prin Scala din Milano. Este influentata de renasterea Teatrului Balsoi ca reprezentant important al baletului clasic, impreuna cu demararea lucrarilor la renasterea teatrului din Milano, ca un alt pol al culturii, de aceasta data al Operei Clasice.

Citeste si:  Cum se poarta boyfriend jeans

fotofotofoto

Bianca Popp- A Sweet Disregard – video
A Sweet Disregard este o colectie plina de culori si arome, nuante si forme delicate, toate acestea fiind lucruri perfect sintetizate de primavara japoneza – the cherry blossom. Colectia este realizata din chiffon, matase si dantela, in forme plutitoare, cu un miez construit minutios, in culori pale cu accente saturate, cum gasim in inghetata si acadele.

Iris Serban – InSide
Colectia este incercarea de a reflecta in material, in creatie vestimentara, marile si imaterialele batalii zilnice ale sufletului. Iin noi se confrunta continuu partile luminoase cu elemente intunecate – nedorite, dar aproape de neevitat. Colectia aduce in prim plan contraste, completate de viziunea proprie a designerului asupra modei.

Citeste si:  Primavara hainelor trendy

fotofotofoto

Pantofii si accesoriile au fost oferite de: Il Passo, Cristian Albu, Sepala by Mihaela Glavan, „World of Wonderful”, by Julia Stanescu, Otilia Flonta, Mona Velciov, Teodora Baciu, Raluca Buzura, Mihaela Zvanca, Carla Szabo, Silvia serban& O-Pose, D’Or by Roxana Davidescu.

Fotografii: Mircea Netea
Fotografie articol: Ana Moca-Grama


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.