Gala Avanpremiere 2008

Luni, 18 februarie 2008, ora 20:30, pe scena Salii Mari a Teatrului National Bucuresti, a avut loc a IV-a editie a Galei AVANPREMIERE.

In cadrul Galei su fost prezentate colectii tip cruise (primavara-vara 2008) si pre-fall (precolectii toamna-iarna 2008-2009) ale brand-urilor:
Eniko Szanto
Anca Ciataras
BM Jeans
Zasha
Carmen Secareanu
„Instinct” by Andreea Vicol

Gala Avanpremiere reprezinta cel mai important eveniment multibrand din Bucuresti, reunind de aceasta data -intr-o sceno-tehnica cu totul aparte, specifica Teatrului National Bucuresti – „noii consacrati” si debuturi creditate de catre „Avanpremiere Concept” (producatorul evenimentului).

Eniko Szanto – Zulu de Zazu
Eniko a debutat in lumea modei facand saltul de la stilism de presa scrisa si televiziune spre creatie vestimentara.Se observa dragostea pentru elemente etnice, asimetrii, tot cu o discretie a compozitiei si o claritate a mesajului demne de un designer matur. Show-ul s-a incheiat cu prezenta Adelei Popescu, care a prezentat cu aceeasi suavitate ca la televizor.

Citeste si:  Modele de rochii de mireasa pentru noul an

Anca Ciataras – Cruise 2008
Colectia a prezentat, intr-un cadru modern, elemente specifice anilor ’70 cum sunt formele trapezoidale, la pantaloni, topuri si rochii, imbinate cu elemente romantice ale anilor ’80, ansambluri teatrale, care se regasesc in special la costumele realizate din tull sau satin.

MB Jeans „We are the dance generation!”
MB Jeans a mers si de aceasta data pe mana designerului Lucian Pop, realizand o colectie extrem de tinereasca si colorata, o viziune primara a celei mai in voga curent de clubbing parizian.Miza a fost o rochie smiley, prezentata de Loredana Groza.

Zasha
Zasha a prezentat o colectie eminamente urbana cu accente futuriste si o noutate absolut a outwear-urilor si underwearurilor in sensul pardesielor folosite ca si camasi si a trench-urilor pe sub rochii, rezultand un look inedit si de o modernitate surprinzatoare.

Carmen Secareanu
Carmen Secareanu a prezentat o colectie pre-fall 2008-2009, aceeasi gama minimala si
austera, dar plina de idei, asa cum ne-a obisnuit.

Citeste si:  Rochii de mireasa Maria Lucia Hohan primavara 2011

„Instinct” by Andreea Vicol a debutat in Gala Avanpremiere ca beneficiara a „bonusului de incredere” – „White Card”, atribuit numelor aflate la debut dar cu certe calitati creative si de dezvoltare. Colectia este o calatorie stilistica prin ani ’90 si inceputul secolului XXI. Este o garderoba optima pentru o croaziera in Insule: o explozie de materiale si culori pentru o poveste de vara stylish & smart.

Baneasa Shopping City – continua programul de sprijinire a tinerilor designeri vestimentari din Romania in cadrul Galei Avanpremiere.

In cadrul editiei a IV-a Galei Avanpremiere, Baneasa Shopping City a oferit suportul material castigatorului concursului Best New Comers. Cei 5.000 de euro, oferiti de Baneasa Shopping City vor fi folositi in asigurarea asistentei, productiei si serviciilor in vederea realizarii si prezentarii colectiei castigatorului ce va fi prezentata in cadrul Romanian Fashion Week – Iasi de anul acesta.

Citeste si:  Alegere rochie de seara

In cadrul evenimentului s-a desemnat castigatorul concursului „Best New Comers”, acesta fiind Mirela Diaconu, absolventa a Instituto NABA-Milano, au mai fost evidentate Alina Ene pt cel mai buna story-board si studiu pregatitor de colectie si Laura Cremene, pentru cea mai grafica mapa de prezentare, cea mai complexa colectie a fost a castigatoarei Mirela Diaconu, beneficiara a „White Card-ul de incredere”.

Pentru a doua oara au fost utilizate scene culisante, scene rotative si lumini tangentiale (modelele urmarind lumina si nu invers), scena Teatrului National Bucuresti dovedindu-se inca o data o gazda exceptionala pentru show-urile de calibru, de genul Galei Avanpremiere – surprizele vor continua la editia a V-a, la finalul lunii octombrie 2008.

Evenimentul a fost realizat de „AVANPREMIERE Concept” cu sprijinul Coca Cola Light, Finlandia, Carte Noire, Rimmel, 24/7 PR si Baneasa Shopping City.

Multumiri Best Models Romania pentru imaginile furnizate.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.