Gala Avanpremiere 2011 II

Dupa cum va spuneam, Gala Avanpremiere a revenit in aceasta primavara si pentru a le aduce bucurestenilor un insight in moda sezonului viitor, in viziunea celor mai in voga designeri romani ai momentului. Continuam seria de articole dedicate Galei Avanpremiere prin a-ti prezenta alte doua colectii semnate de Bianca Popp si Rhea Costa!

Noua colectie a Biancai Popp, Nomad, este o colectie de sine statatoare, cu piese independente, dar mesajul meu (sau provocarea) este ca suntem obligati sa transcendem reguli si sa ne reinventam permanent rearanjand si reevaluand elementele ca sa ne adaptam la ritmul alert al vietii si la salturile de la o lume la alta, de la un anotimp la altul, de la un statut la altul”, marturiseste chiar designerul.

Citeste si:  Smaranda Almasan toamna/iarna 2009/2010

Nomad reprezinta provocarea vremurilor pe care le traim, designerul indeamna fetele sa gaseasca in miile de constrangeri de care ne lovim la fiecare pas libertatea imensa de a fi ele insesi.

fotofoto

Pentru fotografii, click aici.

Nomad prezinta piese de sine statatoare, dar plurivalente, ce pot fi combinate in nenumarate moduri, pentru nenumarate contexte (locuri, ocazii, vremuri, ore, companii). Eu sunt o calatoare, dar nu-mi plac bagajele. Imi plac lucrurile care, combinate intre ele, acopera o plaja cat mai mare de nevoi vestimentare. Si aceasta colectie este rezultatul meditatiei mele asupra intersectiei intre tendinte si nevoile unei fete mereu pe drumuri, mai spune Bianca Popp.

Citeste si:  Stilul Hippie

Pentru fotografii, click aici.

Rhea Costa a devenit dintr-odata un nume pe buzele tuturor. Malvina Cservenschi in special, Andra, Iulia Vantur si Andreea Marin Banica au fost fotografiate in diferite pictoriale purtand creatii Rhea Costa.

Designerul Rhea Costa propune pentru noul sezon linii simple, elegante. Totul este legat de brand-ul Rhea Costa, care contine foarte multe categorii de haine, care se asociaza personalitatii femeilor.

Citeste si:  Trend report - negru

fotofoto

Pentru fotografii, click aici.

Colectia Rhea Costa 50.60, prezentata la Gala Avanpremiere 2011, sub semnatura designerului Andreea Constantin, aduce combinatii inedite de stofa cu matase, pentru a obtine linii ferme si nuante romantice. Cromatica include atat culorile neutre, cat si nuante puternice de grena, violet, rosu, intrand astfel in trendul aristocratic retro, unul de baza pentru sezonul care urmeaza.

Fotografii: Mircea Netea

Vezi si articolul Gala Avanpremiere I si Galeria foto Gala Avanpremiere I


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.