Gala Avanpremiere 2012

Gala Avanpremiere ajunge in acest sezon la editia a 10-a. Gala exploreaza, impreuna cu designerii invitati, tendintele toamna-iarna 2012-2013. Evenimentul se va desfasura in data de 22 mai, la Muzeul de Arta Contemporana, incepand cu ora 20:00. De aceasta data, se pune accentul pe conexiunea intre moda romaneasca si cea britanica, prin legaturile designerilor invitati, cu acest spatiu special de inspiratie.

Editia este una aniversara pentru noi si reprezinta o demonstratie continua de valoare a designului romanesc. De-a lungul timpului, pe podiumul Avanpremiere au defilat atat creatii ale tinerelor talente din ara, cat si ale designerilor cunoscuti pe plan international si sunt mandru ca avem, dupa 10 editii, un festival puternic, cu traditie si cu un cuvant important de spus in peisajul modei romanesti, spune Alin Galatescu, directorul festivalului.

Citeste si:  Rochia camasa - ghid de buna purtare

Pe podiumul Avanpremiere din acest an isi vor prezenta colectiile designeri precum Iris Serban, Carmen Secareanu, Natalia Vasiliev, Anca & Silvia Negulescu si Simona Semen. Reper al modei autohtone, evenimentul este conectat in acest an la spatiul avangardist al modei britanice, prin prezenta a doi tineri designeri talentati: Dinu Bodiciu, care inregistreaza un succes remarcabil pe scena londoneza si Ioana Ciolacu, recent acceptata la prestigiosul London Institute of Fashion. Alaturi de acestia, vor urca pe podium si creatiile lui Lucian Pop – reprezentand moda masculina in aceasta editie a Galei. Invitata la sectiunea video : Rhea Costa.

Citeste si:  Rochii de mireasa Maria Lucia Hohan primavara 2011

Gala Avanpremiere reprezinta cel mai cunoscut eveniment multi-brand al modei autohtone. Ea este o dovada ca tara noastra lanseaza designeri de valoare, originali si cu o viziune creativa puternic conturata. In plus, acesti designeri atent selectionati reflecta profund life-style-ul secolului XXI si integreaza creatia vestimentara in contextul lumii artistice nationale si europene.

Citeste si:  Tinuta office a toamnei

Gala Avanpremiere editia a 10a se va desfasura la Muzeul National de Arta Contemporana, pe 22 mai, ora 20:00. Impreuna o sa descoperim noua moda, inovativa si fara frontiere.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.