High Heels Vintage Fair

Lumea se vede altfel de la inaltime! Asa ca pune-ti in picioare cele mai funky stilettos si calca pe taramul tinutelor vintage in prima zi a lui august. High Heels Vintage Fair te invita timp de sapte ore (12:00-19:00) la o parada a tocurilor purtate cu gratie in gradina racoroasa de la Verde Cafe.

Citeste si:  Promotie de 10% la toate produsele TaraFashion.ro

La targul organizat de haine-vintage.ro si de „Copacul de Hartie”, vei putea admira si cumpara de la cei 20 de expozanti haine vintage unicat, creatii proprii si accesorii hand-made. Toate acestea vor creiona noua ta imagine: femina moderna cu portret de opera de arta. Si daca te vor obosi condurii prea inalti, gazdele iti vor oferi un scaun pentru o clipa de ragaz.

Citeste si:  Office style pentru o vara torida

La High Heels Vintage Fair, te vei intalni cu About Vintage, Alhambra Bijoux, CharityGift.ro, Chip and chic bazaar, Coco Vintage, Dark Chocolate Fairy, Deyeli, Dulapul bunicii, Eclectic Factor, Fast Fashion, Geo Pana, haine-vintage.ro, Italian Vintage, La Chatterie, Mdistyle, Tricksbox, Vintage Addict, Vintage Wardrobe, Velvet Dreams&altii.

targ

Cand? 1 august 2009, 12:00-19:00

Unde? Str. Domnita Ruxandra, nr 15. ( intersectia Tunari cu M. Eminescu)

Citeste si:  Gentile Iutta, un brand nou cu o poveste veche

Cum? Cu stilettos

Cat? 5 lei intrarea

Cine organizeaza? Haine-vintage.ro si ”Copacul de Hartie”

Cu cine? Romanian Fashion Bloggers, Hotcity, Memoriesbox – parteneri media

Cum sa ajungi?
http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-8377&-7205


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.