Ingrid Vlasov isi prezinta azi, la Paris Fashion Week, noua colectie

Ingrid Vlasov este singurul designer roman prezent, pentru a patra oara consecutiv, la cea mai importanta saptamana a modei din lume – Paris Fashion Week.

Colectia toamna-iarna 2011/2012, intitulata A Queen va fi prezentata azi, intr-una dintre cele mai bune zile rezervate si caselor de moda Chanel, Valentino, Alexander MC Queen.

Prezentarea colectiei va avea loc intr-un spatiu celebru, din apropierea Gradinilor Tuileries РH̫tel Westin, Salonul Imperial.

Citeste si:  Cele mai noi modele de rochii de seara de la Cristallini

Pentru sezonul AW 2011/2012, Ingrid Vlasov redimensioneaza perceptia asupra feminitatii, dandu-i valente regale . A Queen este o colectie inspirata de o regina imaginara, o regina a zilelor noastre, a trecutului sau a viitorului.

Ingrid Vlasov: Consider ca aceasta colectie este cea mai “nobila” colectie pe care am realizat-o pana acum si ma bucur ca am ocazia sa o prezint in Salonul Imperial al Hotelului Westin din Paris, pentru ca este o locatie foarte draga mie. Doresc sa dedic aceasta colectie, care reprezinta un regal adus feminitatii, mamei mele, cea mai nobila fiinta pe care o cunosc.

Citeste si:  Expo Ideal Mariaj deschide portile celei de-a VIII-a editii

Celebritatea internationala a designerului a sosit odata cu cea de-a treia invitatie de a prezenta la Paris o colectie pret-e-porter, dar si ulterior, atunci cand Lady Gaga a ales una din creatiile sale.

Totul a inceput dupa prezentarea mea toamna-iarna 2010, de la Paris in martie anul acesta. Dupa show, stilistii vedetei au cerut cateva look-uri din colectie, iar efectul a fost imediat, Lady Gaga facandu-si aparitia intr-o creatie Ingrid Vlasov. Situatia s-a repetat si dupa prezentarea de luna aceasta de la Paris (colectia primavar-vara 2011), Lady Gaga a purtat si o rochie din aceasta colectie la un eveniment public.

Citeste si:  TIE ME UP, o noua colectie Smiling Shoes

Vezi aici ultima colectie semnataIngrid Vlasov I feel love!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.