Irina Schrotter „Shapes of Light”

Pentru a patra oara consecutiv, Irina Schrotter si-a prezentat colectia cu succes in cadrul Berlin Fashion Week, saptamana modei care deschide circuitul international.

Shapes of Light este cea mai noua colectie semnata de Lucian Broscatean pentru brand-ul Irina Schrotter. Sursele principale de inspiratie sunt filmul cult „The Painted Veil” si lucrarile lui Ai Weiwei.

Citeste si:  Lux cu iz ecvestru - Christian Dior Haute Couture primavara-vara 2010

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra foto.

In fata a peste 800 de invitati, presa de specialitate – Vogue, Glamour, WeAr etc., si buyeri, Irina Schrotter a trimis pe podiumul instalat in deja celebrul cort al Mercedes Benz Berlin Fashion Week propunerile ei pentru sezonul primavara-vara 2013.

fotofoto

De o eleganta contemporana, colectia, gandita in tonuri discrete de bej, rose pudrat si alb, dar si cu cateva accente puternice de culoare, propune forme ergonomice si croiuri ingenioase conturand o sensibilitate aparte care reuseste sa imbine intr-un mod surprinzator feminitatea liniei deja cunoscute a brand-ului Irina Schrotter cu noua si atat de proaspata viziune a tanarului designer clujean Lucian Broscatean.

Citeste si:  Vreau mai mult

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra foto.

Accesoriile, semnate de Mihaela Glavan (incaltaminte), Otilia Flonta (genti) si Carla Szabo (bijuterii), accentueaza aerul cinematografic intregind styling-ul reusit al colectiei.

Shapes of Light a fost prezentata pe 5 iulie in cadrul Mercedes Benz Berlin Fashion Week.
Foto: Mercedes-Benz Fashion Week Berlin.

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra foto.

Citeste si:  Evenimente aprilie - targuri de haine si accesorii!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.