Irina Schrotter la MQ Vienna Fashion Week

Noua colectie a brandului irina schrotter pentru primavara/vara 2015 – Displaced Shapes – a fost lansata la Viena, in cadrul MQ Vienna Fashion Week.

Taieturi geometrice, proportii noi, o silueta lunga, printuri digitale, colours block si insertii de structuri in alb si negru au fost principalele axe pe care designerul Lucian Broscatean si-a construit propunerile colectiei irina schrotter pentru noul sezon. In fata presei de specialitate prezenta in numar mare la show, colectia s-a dezvaluit intr-o suita de tinute fluide specifice liniei, in care detaliile conceptuale au fost punctate cu atentie, urmarind semnatura caracteristica designerului.

foto

Brandul irina schrotter a fost lansat acum 21 de ani, propunand o alternativa mult asteptata de design romanesc de calitate pe o piata aflata in restructurare si reorientare. Tinute de seara, dar si smart business au fost principalele directii pe care s-a orientat brandul. Astazi irina schrotter este un brand cunoscut si apreciat international, cu desfacere in 17 tari, pe 4 continente.

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Incepand din 2001, brandul este prezent de doua ori pe an la “Prêt-à-Porter” Paris. Timp de 5 sezoane, din 2011 pana in 2013, colectiile irina schrotter au fost lansate la Mercedes-Benz Berlin Fashion Week, iar de doua sezoane, din primavara 2014, la Viena. Colaborarea inceputa in 2012 cu designerul clujean de avangarda Lucian Broscatean a inregistrat aprecierea presei nationale si internationale, continuand cu acelasi succes si in acest sezon, pe podiumul vienez.

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

CREDITELE colectiei
IRINA SCHROTTER SPRING SUMER 2015
Designer – Lucian Broscatean
Design imprimeuri – Carmen Chereches
Incaltaminte – Mihaela Glavan
Accesorii – Carmen Chereches & Diana Flore
Coafura – Cristina Micu, Simina Cheteles & Raul Tisa
Fotograf – Emil Costrut


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.