Iris Serban – Spiritele Naturii

Iris Serban isi continua demersul creativ de redescoperire a raporturilor intre uman si astral, intre om si natura, printr-o noua colectie dedicata sezonului toamna-iarna 2012-2013. Spiritele Naturii se concretizeaza ca o poveste in care oamenii se apropie de conditii spirituale superioare, se joaca savant intre elfi si fluturi liberi, intre masculin si feminin, intre fiintele padurii si ale aerului.

Iris Serban a fost dintotdeauna o adepta a explorarilor la nivelul materialelor, la nivelul aplicatiilor si a personajelor particulare, foarte plastice. Spiritele Naturii, noua colectie Iris Serban pentru toamna-iarna 2012-2013, respecta ecuatia casei, ducand fiecare element insa la un alt nivel.

Citeste si:  Bluze cu decolteu in V

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Rochiile extravagante din colectia de toamna/iarna 2012 semnata Iris Serban se remarca prin volum si geometrie, echilibrate de drapaje fluide sau controlate, la care se adauga elemente realizate manual si accesorii din materiale atipice.

Accesoriile colectiei, realizate de catre designerul Maria Filipescu, alaturi de incaltamintea semnata Coca Zaboloteanu au completat perfect imaginea conditiei umane fragile si puternice in acelasi timp, creata de Iris Serban pe scena MNAC.

Citeste si:  Jacheta- foarte sic

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Despre Iris Serban

Iris Serban este absolventa a sectiei de design vestimentar din cadrul Universitatii Nationale de Arta Bucuresti promotia 2003; si-a facut ucenicia in atelierul de creatie Catalin Botezatu astfel definindu-si aspectele „tehnice” ale meseriei studiate. Aceasta colaborare a durat aproape doi ani, experienta de lucru castigata a condus-o pe Iris catre propriul atelier.

Fashion Studio Iris Serban s-a nascut din pasiune pentru haine si accesorii, pentru pictura si natura si din dorinta de a aduce in prim plan o imagine mult mai naturala a femeii secolului 21.

Citeste si:  Top 10 desingeri de succes

Creatiile proprii, pret-a-porter primavara-vara 2009, prezentate pentru prima data intr-un spatiu comercial, reprezinta „o linie rafinata, dar si o linie cu atitudine” – amprenta designerului.

Adevarata forta a colectiei Iris Serban sta in talentul sau special: pictura manuala asupra vestmintelor si, in special, in detaliile incredibil de frumos plisate din matase fina, tafta sau satin din matase.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.