Iutta a lansat prima colectie de incaltaminte „Conduri cu dor” la Galateca, intr-un decor de basm

Iutta, brandul cu dor de romanesc, a lansat joi, 02 Aprilie, la Galateca, prima sa colectie de incaltaminte cu motive traditionale alaturi de peste 250 de persoane publice, bloggeri si designeri din industria locala de fashion. Galeria de arta contemporana a fost transformata pentru o seara intr-o padure de argint cu ajutorul unui set-up organic inspirat de eleganta mesteacanului, element recurent in opera eminesciana, ce a sustinut noua linie de pantofi intitulata Conduri cu dor. Dupa eveniment, creatiile vor ramane expuse in vitrina Galateca, ca parte din proiectul „Maiastra Design”.

foto

Evenimentul a reunit iubitorii de romanesc intr-un cadru organic rezultat din fuziunea acestor concepte si adus la viata cu ajutorul atelierul NO NO NO. Instalatia contemporana de carti suspendate si versurile care au insufletit peretii galeriei i-au transpus pe cei prezenti intr-o poveste plina de emotie. Tematica serii a fost conturata si de indemnul facut invitatilor de a-si asterne pe hartie, cu ajutorul unei masini de scris, gandurile si dorurile.

Citeste si:  Jeansii

foto

Pentru mai multe fotografii de la lansare, Vezi Galeria Foto!

In armonie cu decorul, prima colectie Iutta de incaltaminte este definita de culori, forme si texturi inspirate din natura. Linia acestui sezon este un dans al formelor si broderiilor, cu variatii de design care aduc in contemporan simboluri ancestrale. De la pantofi cu toc la pantofi platforma, cizme si ghete, noua gama introduce eleganta motivelor brodate in accesoriile unei tinute zilnice.

Citeste si:  Stefanel – Colectia de Primavara-Vara 2015: Stil marinaresc, dungi verticale si roz tropical

foto

„Prima linie de pantofi Iutta a luat nastere ca un raspuns firesc la nevoia de a continua sa readucem autenticul in contemporan si sa reinterpretam traditia sub noi forme. Condurii cu dor duc mai departe povestea liniei Dor de romanesc si introduc simbolurile deja indragite pe un accesoriu ce speram noi ca va fi purtat cu drag zi de zi.”, spune Nicoleta Chirica, fondator si designer Iutta.

Citeste si:  Rochii de seara de la TaraFashion.ro

foto

Noua colectie de incaltaminte Iutta, numita Conduri cu dor, este acum disponibila in catalogul online: www.iutta.ro/conduri-cu-dor.

Pentru mai multe fotografii de la lansare, Vezi Galeria Foto!

Inainte de a-l lansa pentru prima data in tara, decorul a fost prezentat in exclusivitate la targul Global Destination for Shoes and Accesories (GDS) din Dusseldorf, alaturi de cea mai noua linie de genti, accesorii si incaltaminte Iutta ce vor fi disponibile acum spre achizitionare in shopul NeoGalateca afiliat galeriei.

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.