Iutta lanseaza online colectia Maiastra printr-un chestionar interactiv si un preview exclusiv

In preajma sarbatorilor, Iutta invita atat publicul din tara, cat si cel din plan international, la o lansare inedita ce va avea loc online, pe site-ul brandului. Noua colectie, intitulata Maiastra, va fi introdusa printr-un chestionar interactiv care va reda raspunsul la intrebarea „Ce iti da aripi sa zbori?” si va atribui fiecarui tip de personalitate o pasare ce a inspirat designul accesoriilor.

Astfel, Iutta va pune la dispozitie celor care iau parte la lansare un preview in exclusivitate al colectiei din 2016 si posibilitatea de a comanda in avans produsul dorit. Colectia va putea fi gasita si la targul de design romanesc Made in RO, intre 19 si 20 decembrie, la Impact Hub, Strada Halelor, 5.

Citeste si:  Colectia Maria Lucia Hohan toamna-iarna 2011-2012

foto

Noua colectie, Maiastra, portretizeaza o veche legenda romaneasca despre o faptura alegorica ce se afla la poarta nemuririi. Ea este intruchiparea dorului suprem, un dor dezbracat de toate radacinile sale pamantesti. Accesoriile inspirate de zborul spre infinit al Maiastrei au in centru simbolul zeitei pasare, poarta nume din aceeasi sfera si sunt o marturie a puterii basmelor, traduse prin arta mestesugaritului in emotii, vise si stari.

Nicoleta Chirica, fondatoare si designer Iutta, povesteste: In Maiastra am regasit zborul catre absolut, renasterea din propriile radacini si speranta, trairi puternice care prin stilizare sunt acum redate in creatia noastra. Ea este un simbol predominant in cultura locala si a capatat rezonanta prin talentul artistilor romani care au imortalizat-o fie in scultura, fie in scris. Semnificatia pe care o poarta ne onoreaza nespus si dorim sa o facem cat mai cunoscuta peste hotare.

Citeste si:  Ce culori ti se potrivesc in functie de ten si culoarea parului

foto

In urma acestei lansari ce va avea loc pe www.iutta.ro, portofoliul se va imbogati cu o serie de produse noi din zona tech, dar si cu alte accesorii din piele, toate purtand semnatura caracteristica a brand-ului.

Chestionarul pregatit de Iutta poate fi accesat direct aici: www.iutta.ro/quiz.

foto

Despre Iutta

Iutta este un brand iconic de genti, pantofi si accesorii din piele cu un design folk contemporan. Creatiile noastre se inspira din cultura traditionala si credinte stravechi, traduse intr-o maniera personala, exclusiva. Colectiile capata viata prin devotamentul si pasiunea investite in fiecare produs, calitati sinonime cu viziunea brandului. Astfel, produsele noastre au devenit elemente distinctive in industria fashion. La baza lor stau povesti care ne aduc aminte de propriile radacini si valori. Filosofia din spatele lor este de a descoperi culturile locale si de a le readuce la viata prin design, intr-un concept universal, descris de emotii si povesti.

Citeste si:  Magie in alb si negru

Povestea noastra poate fi urmarita pe: www.iutta.ro si www.facebook.com/Iutta.ro.

Pentru mai multe fotografii, click aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.