Iutta participa la reinventarea Guban

Iutta, un nume aparut de jumatate de an pe piata autohtona, a incheiat o colaborare cu prestigiosul Guban, in urma careia a rezultat colectia Guban by Iutta, disponibila incepand cu saptamana aceasta in Baneasa Shopping City. Lansarea oficiala a noului magazin Guban a avut loc ieri, 29 octombrie, in compania invitatilor care s-au bucurat de reinventarea brandului iubit de atatia romani.

Colectia-suport pentru aceasta capsula a fost Dor de romanesc, lansata recent de Iutta, care cuprinde genti cu motive reprezentative din sase regiuni importante ale tarii. Pentru colaborarea Guban by Iutta au fost alese trei regiuni, si anume Moldova, Bucovina si Transilvania. Aceste zone au inspirat genti cu motive traditionale specifice, alaturi de modele variate de pantofi care pastreaza aceleasi simboluri.

Citeste si:  Bratarile glam rock, cadoul perfect pentru indragostiti de Dragobete

foto

Gentile si pantofii Guban by Iutta au fost creati din piele naturala cu motive brodate si exprima principalele valori ale regiunilor pe care le reprezinta. Colectia a putut fi admirata cu ocazia lansarii primului magazin Guban in Baneasa Shopping City, in prezenta unor nume precum Tania Budi, Anca Serea, Alina Crisan s.a.

Citeste si:  Cele mai tari parfumuri frantuzesti

foto

”Am ales sa pastram aceleasi valori care ne-au consacrat pe piata, reinventate prin colaborari inedite cu branduri autohtone ce promoveaza romanescul. Dintre partenerii acestui proiect nu putea lipsi Iutta, ale carei colectii ne-au inspirat si determinat sa includem capsula traditionala in magazinul nou deschis. Ceea ce a rezultat demonstreaza pasiunea cu care s-a lucrat si motiveaza viitoare planuri care au la baza dorul de romanesc.”, povesteste Diana Rapa, designer Guban.

Citeste si:  Stilul inspirat din sport

Inainte de lansarea in Romania, capsula Guban by Iutta a fost prezenta in perioada 15 – 18 septembrie 2013 in Milano, la Micam, unul dintre cele mai importante targuri internationale din acest domeniu.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.