Jimmy Choo semneaza colectia de toamna H&M

Brandul britanic de accesorii Jimmy Choo si-a anunţat colaborarea cu H&M. Colectia de pantofi si posete va fi lansata in doar 200 de magazine H&M din lume, incepand cu data de 14 noiembrie 2009.

Noua colectie semnata de brandul de accesorii, atat de adorat in filmul „Sex and the City” de Carrie Bradshaw, se va lansa in 200 de magazine H&M pe data de 14 noiembrie. COlectia va cuprinde pantofi si genti transformabile precum si o linie vestimentara pentru femei care sa se potriveasca cu accesoriile. Nici segmentul masculin nu va fi trecut cu vederea,intrucat Jimmy Choo pregateste pentru H&M o colectie de pantofi, genti si accesorii barbatesti.

Citeste si:  Shoppingul, pasiunea mea

Margareta van den Bosch, Creative Designer pentru H&M, s-a dovedit cu adevarat entuziasmata de colaborare: „adoram pantofii si gentile Jimmy Choo. Sunt fermecatoare, sexy si contureaza instantaneu stilul celei mai simple tinute. Mi-a placut mai ales modul in care am lucrat cu hainele pentru a accesoriza pantofii si gentile si nu invers”, adaugand ca aceasta este prima colaborare a grupului H&M cu un brand de accesorii.

Citeste si:  Penelope Cruz - seducatoarea spaniola

Lansat in 1996, Jimmy Choo a devenit cel mai faimos brand de pantofi de lux din lume. Cea mai recenta colaborare H&M a fost linia creata de Matthew Williamson pentru primavara/vara 2009, dar printre branduri precum Comme des Garcons, Viktor&Rolf, Roberto Cavalli, Karl Lagerfeld, Stella Mccartney s-au numarat si colaborari cu vedetele Madonna si Kylie Minogue.

Citeste si:  Bijuterii Vuitton

Sursa foto: www.telegraph.co.uk


3 Comentarii
  1. Sa stii ca de obicei cand H&M colaboreaza cu designeri de acest calibru, produsele se vand la preturi tipice H&M. Adica accesibile. Numai ca, din pacate, in Romania nu exista H&M.

  2. ….intr`adevar…..papucii sunt incredibil de frumosti…..posetele la fel….dar nu cred k si`ar permite cineva sa dea 2210 euro pe o poseta….:-<

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.