Lansarea colectiei „Soare si vant…” de Bianca Popp

Soare si vant…. este proiectul designerului Bianca Popp.

Iata cum au decurs lucrurile: absolventa a Istituto Marangoni din Milano acum 1 an, 2 doi ani de practica in atelierele Prada, Missoni si 10corsocomo, aparitii pictoriale in Vogue bambini si ViviMilano, desfacare internationala in 3 concept-stores axate pe design emergent, iar anul acesta o intoarcere partiala in Romania.

Va invitam la un eveniment aproape de privitor, care propune un nou tip de experienta in moda: un mediu mai cald, relaxant , posibilitatea de a observa, comanda si cumpara orice articol al colectiei si de a schimba idei cu designerul.

Citeste si:  Vestimentatia vorbeste despre tine

Pe 11 iunie, de la ora 17.00 pana seara tarziu, dupa ora 22.00, la Cafepedia (str. Pictor Arthur Verona nr 2), Bianca Popp isi lanseaza noua colectie cu vanzare “Soare si vant…”
Ne-am propus un eveniment relaxant, apropiat de persoana. Astfel, lansarea va avea loc intr-un mediu familiar, dar nu caracteristic – o cafenea. Am ales Cafepedia pentru ca e printre putinele locuri in care fluxul noului alterneaza cu cel al vechiului intr-un staccato linistitor.

Citeste si:  Imbracaminte corespunzatoare

E o colectie de haine foarte lejere, din bumbac, in si matase, provocatoare pana la decadenta, dar solare si deci nevinovate. Haine de scos en-plein-air, sa le bata vantul si sa le fosneasca, sa aseze o tusa puternica de culoare intr-un peisaj monoton, sa filtreze soarele in falduri de bumbac usor, sa nu fuga din calea ploii pentru ca se intampla sa fie impermeabile. O colectie senzuala dar comoda, naturala dar pregatita sa infrunte natura.
Prezentarea acestei colectii se petrece intr-o dup-amiaza pana la inserare, in incaperi cu farmec antebelic, cu paravane si oglinzi coborate din pod, cu tavane inalte ce se vor confunda ba cu cerul ba cu marea, cu lumini si muzici languroase, cu ceai rece si prajituri de bunica.

Citeste si:  Colectia Andreea Tincu & SENSE Resort 2011

Bianca Popp este sustinuta de Coca Zaboloteanu (pantofi), Fandacsia (accesorii) si FreeVole (bijuterii).
Portelanuri alese si ceai aromat Wagner Arte Frumoase si Povesti
Expozitie foto: Oltin Dogaru

Intrarea este libera.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.