Lantul de magazine NAFNAF se extinde si in Romania !

Joi, 18 septembrie, este ziua in care NAFNAF a inaugurat cel de-al doilea magazin din Capitala!

Situat in Centrul Comercial ORHIDEEA, cel mai recent magazin NAFNAF ne rasfata prin culoare, indrazneala, actualitate, creativitate, atitudine… MODA NAFNAF!

NAFNAF vine in intampinarea toamnei cu o colectie plina de viata, mai eleganta, mai senzuala, tinute ample si variate, perfect potrivita pentru femeile ce isi creeaza propriul stil.

Citeste si:  Hainele de vara

Acum, NAFNAF este prezent pe piata romaneasca prin cele 3 magazine propii: NAFNAF Constanta, NAFNAF Feeria si NAFNAF Orhideea. In urmatorii ani, reteaua va fi extinsa si vor fi inaugurate 10 magazine in principalele orase din Romania.

***

Istoria NAFNAF incepe in 1973, cand fratii Gerard si Patrick Pariente deschid, in Paris, primul lor boutique, cu dorinta vie de a construi un fashion brand de talie internationala.

Citeste si:  Profil de designer - Silvia Terziu

In numai caţiva ani, NAFNAF se afirma pe plan international cu ajutorul unor colecţii de exceptie si a unor campanii publicitare foarte apreciate, definindu-se ca o marca tanără, feminina si foarte colorata.

NAFNAF se imbogăteste continuu cu noi produse pentru a oferi un concept „total look”. Sunt introduse accesoriile – variate produse de marochinarie, incăltăminte, ochelari de soare, costume de baie si cosmetice (parfumurile NAFNAF) etc.

Citeste si:  Profil de designer - Andra Clitan

La baza intregului concept NAFNAF, sta inovatia: designul colectiilor, amenajarea spatiilor, campaniile de comunicare – toate poarta amprenta stilului unic NAFNAF.

In prezent, magazinele NAFNAF sunt prezente in 66 tari din lume, magazinul cu numarul 645 fiind cel din Bucuresti, Orhideea.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.