Lenjerie spectaculoasa pentru aceasta primavara

Saptamana trecuta, in boutique-ul I.D. Sarrieri din Baneasa Shopping City, invitatii din presa, televiziune, clienti si vedetele au descoperit noile propuneri I.D. Sarrieri pentru primavara-vara 2012.

In sezonul primavara vara 2012, I.D. Sarrieri propune o serie de mici colectii, clasificate pe cromatica si stiluri, denumite sugestiv si instigator: Coffee Cream, Jade Blossom, Mysteries, Soleil, Sweet Memories si Tattoo Collection.

foto
(minicolectia Coffee Cream)

Prezentate in premiera in cadrul evenimentului, noile creatii I.D. Sarrieri dau tonul unui sezon in care nuantele vii sunt pe alocuri potolite de tonuri pastelate sau, dimpotriva, vibreaza prin accesoriile cristalizate. Rafinamentul dantelei Chantilly garnisite cu elemente Swarovski si delicatetea detaliilor de matase satinata confera o savoare aparte colectiei. I.D. Sarrieri inoveaza din nou eleganta texturilor in creatii actuale cu o surprinzatoare tendinta retro.

Citeste si:  Pantofi de calitate

foto
(minicolectia Mysteries)

I.D. Sarrieri le-a pregatit invitatilor un rasfat pentru simturi, alaturi de partenerii evenimentului Adoring Your Body, Dana Budeanu a sugerat mixarea lenjeriei I.D. Sarrieri cu topurile si rochiile din cea mai recenta colectie a sa, FeelLess.

foto
(minicolectia Jade)

Atelier Anda Roman a asigurat decorul in stilul unui garden party primavaratic pentru vitrinele boutique-urilor I.D. Sarrieri. Iar Histoires de Parfums a imprumutat noilor linii I.D. Sarrieri cate o esenta ce traduce in fragrante rafinate spiritul fiecarei colectii in parte.

Citeste si:  V for Vintage prin Romania

foto
(minicolectia Sweet Memories)

Cei prezenti la evenimentul de lansare a noii colectii au beneficiat de un make up profesionist in stilul colectiei preferate I.D. Sarrieri precum si de un discount de 25% la colectia de primavara vara 2012 si s-au bucurat de prezenta unor vedete, fani declarati I.D. Sarrieri.

foto
(minicolectia Soleil)

Citeste si:  O toamna in MARE Stil!

Colectia FeelLess semnata Dana Budeanu si parfumurile Histories de parfums se gasesc in continuare in boutique-ul I.D. Sarrieri din Baneasa Shopping City. Pentru acest inceput de aprilie I.D. Sarrieri recomanda linia de primavara Jade Blossom disponibila in boutique-uri si pe shop online.

foto
(minicolectia Tattoo)


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.