Ludmila Corlateanu toamna/iarna 09/10 – Dear Marcella

Ludmila Corlateanu este designer vestimentar. A absolvit Colegiul Tehnologic din Chisinau, cu specialitatea Constructor de Tipare/Designer Vestimentar, ulterior a lucrat 2 ani ca freelance designer si a calatorit alti 4 ani prin lume. A urmat Istituto Marangoni din Milano, specializarea Fashion Design. A facut un stagiu scurt la „Duyan” din Milano imediat dupa absolvire si a primit o oferta de angajare de la „Costume National”, dar a preferat sa se intoarca la Bucuresti pentru a pune bazele propriului brand.

Citeste si:  7 trucuri pentru a masca un posterior generos

Colectia primului sezon a fost prezentata la targul „Upside Milano” in septembrie 2007, colectie cu care Ludmila a debutat si la Bucuresti in cadrul concursului „Best New Comers 2007”.
Ludmila Corlateanu a adus pe podiumul Festivalului de modă Royal Models de la Craiova o colectie care vorbeste de eleganta, o dedicatie… „Dear Marcella”. Intreaga colectie este un tribut si o scrisoare admirativa adresata celei mai dragi profesoare: Marcella Bricchi.

Citeste si:  Atitudine si eleganta

Linia generala a noii colectii Ludmila Corlateanu toamna-iarna 2009-2010 este inspirata din anii ’60, materialele folosite sunt lana, jerseu, vascoza, bumbac organic si blana ecologica. Este o colectie romantica in nuante de gri, catifea neagra si insertii de dantela alba, in stilul specific designerului Ludmila Corlateanu.
Intreaga colectie Dear Marcella poate fi vizionata in clipul filmat la Craiova Fashion Week.

Citeste si:  Vedete in rosu lupta pentru inimi

Fotografii: Alex Conu

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

&nbsp&nbsp

&nbsp&nbsp

&nbsp&nbsp

&nbsp&nbsp

&nbsp&nbsp

&nbsp&nbsp

&nbsp&nbsp

&nbsp&nbsp

&nbsp&nbsp

&nbsp&nbsp


3 Comentarii
  1. unele manechine pasesc pe scena balanganind din maini parca ar da cu grane dupa rate.

    iar hainele prezentate sunt perfect in stilul specific Ludmilei pe care-l intalnesti in fiecare boutique din colt de strada.

  2. Vai, imi plac atat de mult combinatiile de dantela in detalii (guler, mansete) si catifea. Sunt atat de pretioase, de girlish. rochiile astea te fac sa te gandesti la o mica printesa nazuroasa, la o Lolita. Imi plac foaaarte tare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.