Ludmila Corlateanu toamna/iarna 2010/2011 – Nina

Ca de obicei, Ludmila isi alege o supergirl ca inspiratie pentru fiecare colectie. De data aceasta, ea este Eunice Kathleen Waymon, cunoscuta de intreaga luma ca Nina Simone.

Tot ce Nina a vrut a fost sa cante la pian. In schimb, ea a inceput sa cante si a devenit pasionata de miscarea pentru drepturile civile. Ea a fost talentata si incredibil de incapatanata. „Nina” apeleaza atat la punctele forte, dar si la fragilitatea unei „Supergirl”!

Citeste si:  Roz cuart, culoarea anului 2016

Click aici pentru galeria foto.

Linia generala a noii colectii Ludmila Corlateanu toamna-iarna 2010-2011 este inspirata din anii ’60, materialele folosite sunt lana, jerseu, vascoza, bumbac organic si blana ecologica. Este o colectie romantica in nuante de gri, catifea neagra si insertii de dantela alba, in stilul specific designerului Ludmila Corlateanu.

Despre Ludmila Corlateanu

Citeste si:  Gala Avanpremiere 2012

A absolvit Colegiul Tehnologic din Chisinau, cu specialitatea Constructor de Tipare/Designer Vestimentar, ulterior a lucrat 2 ani ca freelance designer si a calatorit alti 4 ani prin lume.

Click aici pentru galeria foto.

A urmat Istituto Marangoni din Milano, specializarea Fashion Design. A facut un stagiu scurt la „Duyan” din Milano imediat dupa absolvire si a primit o oferta de angajare de la „Costume National”, dar a preferat sa se intoarca la Bucuresti pentru a pune bazele propriului brand.

Citeste si:  My lovely dress by L'Armoire (VIDEO)

Colectia primului sezon a fost prezentata la targul „Upside Milano” in septembrie 2007, colectie cu care Ludmila a debutat si la Bucuresti in cadrul concursului „Best New Comers 2007”.

Click aici pentru galeria foto.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.