MARTINI DEZVALUIE CELE 28 DE FINALISTE ALE CONCURSULUI MARTINI ROYALE CASTING

28 dintre cele mai frumoase, stilate si carismatice femei au fost selectionate pentru urmatoarea etapa a MARTINI Royale Casting. Candidatele isi doresc sa devina urmatoarea stea MARTINI, sa fie platite cu 150,000 Euro pentru rolul din viitoarea reclama MARTINI si, in plus, sa primeasca 12 perechi de pantofi Christian Louboutin si 12 tinute de la my-wardrobe.com.

Cele 28 de finaliste provin din 23 de tari si au fost alese din peste 3.500 de candidate. Juriul international a fost format din celebrul creator de pantofi Christian Louboutin, Sarah Curran, fondatoarea my-wardrobe.com si Yuri Buzzi, castigatorul concursului MARTINI Kisser Casting in 2011.

Denumit dupa cocktail-ul cu acelasi nume, facut din 50% MARTINI Bianco si 50% MARTINI Prosecco, MARTINI Royale Casting este un scouting de talente desfasurat la nivel global cu scopul de a descoperi persoana potrivita care sa intruchipeze filozofia MARTINI, LUCK IS AN ATTITUDE. LUCK IS AN ATTITUDE este un principiu adanc inradacinat in istoria brandului, MARTINI fiind dintotdeauna un promotor al spiritului ludic si al vietii traite cu intensitate.

Citeste si:  Kelly Brook este imaginea liniei Partywear de la New Look

Castigatoarea castingului va calca pe urmele unor mari staruri precum Charlize Theron, Nicollette Sheridan si Monica Bellucci, participand la petreceri VIP si aparand in noul spot publicitar MARTINI.

A fost foarte dificil sa alegem doar 28 de fete, din peste 3.500 de persoane care au participat la casting. Toate aceste femei au atitudinea, energia si prezenta necesara pentru a sustine filozofia MARTINI, LUCK IS AN ATTITUDE, a declarat Christian Louboutin.

Norocoasele finaliste vor petrece, in luna august, o saptamana in Ibiza, acolo unde se desfasoara etapa finala a MARTINI Royale Casting.

Citeste si:  Bijuterii Vuitton

Sunt foarte incantata de faptul ca pot sa le ofer suportul meu acestor fete. Singurul sfat pentru cele 28 de finaliste este sa fie cat mai naturale, astfel incat personalitatea lor unica si atitudinea lor sa iasa in evidenta, a declarat Sarah Curran, fondatoarea site-ului my-wardrobe.com.

Am ales Ibiza pentru a desfasura aceasta etapa a concursului, deoarece Ibiza este un promotor al vietii traite cu intensitate si energie, atitudine pentru care MARTINI este faimos, a declarat Arnaud Meysselle, MARTINI Global Brand Director.

Finalistele vor sustine trei probe de-a lungul carora vor fi filmate. Filmarile vor fi postate pe pagina de Facebook WWW.FACEBOOK.COM/MARTINI, incepand cu data de 4 septembrie. Publicul va vota finalista preferata si, astfel, va ajuta MARTINI in alegerea castigatoarei concursului.

MARTINI va anunta cele sapte finaliste in octombrie, atunci cand va fi stabilita si marea castigatoare a MARTINI Royale Casting.

Citeste si:  Ascunderea soldurilor

foto

In Romania, fericita castigatoare a concursului este Maria Bata, o tanara de 28 de ani din Tirgu Mures.

Cele 28 de finaliste sunt:

Armenia – Zara Minasyan Liban – TBC
Belgia – Sarah Collier Lituania – AstaValentaite
Brazilia – Debora Albuquerque Olanda – DonnyaZidan
Bulgaria – ZheniGoshevaRadkova Polonia – KatarzynaDudu?
Estonia – Helen Adamson Portugalia – Fernanda Carvalho
Georgia – Mariam Kublashvili Romania – Maria Bata
Germania – Anna Roura Rusia – Julia Govor
Grecia – Christiana Moussi Africa de Sud – Dannalize Clarke
Grecia – Panayiota Kalafati Sibongile ZaneleMlambo
Ungaria – Bea Suhajda Spania – Karina Matas
Italia – Alessandra Carlotto Spania – Barbara Carrera
Italia – Debora Franchi Spania – Cristina Gonzalez
Kazahstan – AnastassiyaTarassova Marea Britanie – Elizabeth Griffiths
Letonia – Marina Ne?ipasa Ucraina – Viktoriia Khomenko


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.