MUST HAVE-ul acestei toamne: cizmele inalte pana la genunchi

Frumusetea frunzelor in culorile toamnei ne duce cu gandul la unul dintre cele mai gratioase sporturi nobile: calaria. De asemenea, frumusetea naturii din acest anotimp ne indeamna la plimbari lungi prin covorul de frunze asternut in parcuri si gradini.

foto

Dar sunt cizmele tale perfecte pentru astfel de plimbari? Daca nu, acum e momentul optim sa iti gasesti perechea ideala de cizme cu care sa te poti plimba prin tot orasul. Dar nu oricum, ci cu stil!

Citeste si:  Semnificatia culorilor II

foto

Cizmele pana la genunchi sunt in topul trendurilor din aceasta toamna, iar cizmele ECCO SULLIVAN nu fac exceptie. Sunt moderne, dar in stil clasic, cu o taietura inalta foarte eleganta, confectionate din piele de cea mai buna calitate, in doua culori.

foto

Cizmele inalte sunt investitia perfecta a sezonului: practice, dar moderne, cu un stil versatil care nu se va demoda niciodata. Cizmele ECCO TOUCH 15B sunt alegerea optima pentru femeile care isi doresc sa fie mereu la moda, care urmaresc tendintele, dar nu fac niciun compromis in ceea ce priveste confortul.

Citeste si:  Cristian Samfira - Amintiri furate

foto

Acest cizme versatile se asorteaza perfect cu geanta ECCO DALAMAN de culoare burgundy, confectionata din piele de vaca de cea mai buna calitate si prevazuta cu buzunare interioare pentru siguranta produselor tale. Desi foarte simplu ca aspect, acestshopping bag este cat se poate de fashionable.

foto

foto

foto

foto

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.