Madeleine – Rhea Costa primavara-vara 2012

La sfarsitul lunii septembrie 2011, Rhea Costa a invitat clientele fidele si presa de specialitate la o vizionare exclusiva a colectiei Rhea Costa Madeleine Spring Summer 2012.

Noua colectie a fost prezentata in cadrul unui show unic, inedit in Romania: o hala industriala cu un podium lung de peste 60 m, special gandit pentru Rhea Costa.

Pentru sezonul primavara-vara 2012, Rhea Costa a ales tesaturi fine, delicate, care se contopesc cu linia corpului: matase, crepe de chine, chiffon, cu insertii de dantela si tulle, si innobilate cu paiete si broderii haute couture.

Citeste si:  Safari - ghid de buna purtare

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Luxoase si sofisticate, dar in acelasi timp simple si feminine, cele 45 de tinute in nuantele pamantului completate de grena, olive si bleumarin, puncteaza eleganta, senzualitatea si “the timeless style”.

Rhea Costa s-a lasat inspirata de creatiile lui Madeleine Vionnet. Designerul francez a revolutionat moda secolului XX, eliberand si accentuand dinamic formele naturale ale femeii prin vesminte drapate, fluide si elegante, intr-o vreme in care corsetul si structurile rigide le distorsionau.

Citeste si:  Epoca Jazz-ului

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

„Madeleine Vionet, arhitecta dintre creatori, a fost si este un mentor pentru mine, dar eu am adaptat detaliile rochiilor sale din anii ’20 tinutelor actuale. Imi place sa ma dedic viziunii mele asupra stilului si frumosului si sa inspir femeia de astazi sa fie increzatoare in feminitatea sa”, spune Andreea Constantin, designerul Rhea Costa.

Citeste si:  Tinute de vedete: inspiratie si dezastru

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.