Maratonul reducerilor 60% si HAPPY HOURS continua pe www.tarafashion.ro

Da, maratonul reducerilor de 60% continua pe www.tarafashion.ro si avem produse la un pret fara concurenta. Click si cumpara acum! Promotia saptamanala nu trebuie ratata iar produsul zilei iti face cu ochiul pe home page. Asa este?

Si in aceasta saptamana avem HAPPY HOURS, incepand din seara aceasta, adica intre 27-01-2009 si 29-01-2009, intre orele 00 si 04 dimineata, aveti inca 10% reducere la preturile deja foarte, foarte mici. Ura! Poti fi la moda acum la preturi incredibile. Atentie!! Stocul aproape s-a terminat si aceasta reducere de 10% asa cum v-am obisnuit se va aplica pe factura finala, nu pe comanda. Trebuie sa va grabiti-ultimele reduceri, marimi, modele!! De asemenea noi modele din colectia de primavara va asteapta pe site la preturi promotionale. Click pe rubrica NOUTATI.

Citeste si:  Stilul Sarah Jessica Parker

Nu uitati ca magazinele noastre din B-dul Iuliu Maniu nr.7, sector 6 (incinta Apaca) va asteapta intre orele 9-17 de luni pana sambata cu reduceri foarte mari. Si azi e ultima zi de concurs de pe blogul nostru. Ultimele ore si poti castiga un voucher cadou. Scrie acum! Va asteptam cu drag on-line si la magazinele nostre fizice. Spor la cumparaturi!

Citeste si:  Blana - simbol al luxului

Oriunde, oricand Tara te imbraca on-line la preturi imbatabile.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.