Mega Fashion Show la Sun Plaza

Sun Plaza, centrul comercial dominant din sudul capitalei, da startul senzatiilor de toamna!

Sambata, 24 septembrie, incepand cu ora 12,00, vino si admira noile colectii din Sun Plaza intr-o prezentare de moda spectaculoasa ale celor mai prestigioase branduri prezente in centrul comercial!
Pe langa tinutele in acord cu tendintele internationale, te mai asteptam cu multe alte suprize: reprezentatii de senzatie ale trupei de balet aerian Xtreme, concert incendiar Andreea Banica si Celia – care vor incinge atmosfera de toamna cu muzica lor dar si decoruri inedite.

Citeste si:  Licitatii.Flu.ro - hand made in Romania

In perioada 24 septembrie – 31 octombrie vino si descopera colectiile de toamna-iarna din magazinele Sun Plaza Shopping Center, pentru ca si in sezonul rece imaginea ta sa fie la superlativ. Avem pregatite pentru fiecare sfarsit de saptamana o serie de show-uri speciale, care vor prezenta ultimele trenduri in materie de fashion, make-up si hairstyle, atat pentru cei mari, cat si pentru pitici.

Citeste si:  Cui ii este frica de volum?

Pentru mai multe informatii, orarul si programul complet al evenimentelor vizitati pagina de internet www.sunplaza.ro si urmariti-ne in fiecare saptamana pe Facebook pe adresa www.facebook.com/sun.plaza.shopping.center.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.