Mihaela Glavan si Alina Botea lanseaza o noua editie TouchedBy

Alina Botea semneaza creatiile din noua editie a proiectului TouchedBy. Mini-colectia de pantofi a fost realizata ca o completare a colectiei Flying Sunny Day by Alina Botea (primavara/vara 2012), care a fost prezentata la Berlin Fashion Week.

Accesoriile imaginate de Alina Botea continua ideea imprimeului digital transpus intr-un design minimalist, in care se pune accent pe confort si calitate. Exuberanta cromatica pe care a adunat-o libelula in „zborul” vestimentar al colectiei pentru sezonul primavara/vara se regaseste si pe pantofii creati de Mihaela Glavan dupa designul Alinei Botea.

Citeste si:  Pantofii acestei toamne

fotofoto

Proiectul TouchedBy va continua in septembrie cu creatiile lui Mihai Dobrovolschi, in octombrie cu designerul Lucian Broscatean, iar in noiembrie cu fotograful Alex Galmeanu.

fotofoto

TouchedBy a fost lansat de Mihaela Glavan in 2009 si consta in realizarea de mini-colectii de accesorii (genti si pantofi), special concepute de designeri sau persoane publice cu simt artistic. Designul colectiilor apartine in totalitate celor care le semneaza, iar consultanta tehnica si productia sunt asigurate de atelierul Sepala.

Citeste si:  Stil business - casual pe timp de vara

fotofoto

Printre cei care au fost implicati in acest proiect se numara Adelina Ivan, Ana Alexe , Carmen Secareanu, Catalin Botezatu, George Neagu,Irina Marinescu , Irina Schrotter, Lena Criveanu, Ovidiu Buta si Stephan Pelger.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.