Mihaela Glavan si Carla Szabo – o noua editie TouchedBy

Carla Szabo este designerul care semneaza creatiile din noua editie a proiectului TouchedBy, lansat de Mihaela Glavan in 2009. Mini-colectia de sandale a fost realizata ca o completare a colectiei I AM by Carla Szabo (primavara/vara 2012), care a fost prezentata la Berlin Fashion Week.

Proiectul TouchedBy consta in realizarea de mini-colectii de accesorii (genti si pantofi), special concepute de designeri sau persoane publice cu simt artistic. Designul colectiilor apartine in totalitate celor care le semneaza, iar consultanta tehnica si productia sunt asigurate de atelierul Sepala.

Citeste si:  Cele mai populare modele de paltoane de dama

foto

Sandalele imaginate de Carla Szabo sunt o invitatie a designerului catre un accesoriu de vara plin de eleganta si confort.
Obiecte aproape invizibile subliniaza si evidentiaza piciorul, la fel cum un colier sau un cercel subliniaza linia gatului. Sferele din lemn de nuc si caii argintati montati pe piele, fac din aceste obiecte adevarate sandale/bijuterie.

foto

Acestea vor putea fi comandate incepand de astazi, timp de o luna, in magazinul Sepala de pe Strada Benjamin Franklin, Nr. 9.

Citeste si:  Voalul miresei - tendinte si idei

***

Urmatorii care vor semna creatii TouchedBy sunt Lucian Broscatean, Alex Galmeanu si Mihai Dobrovolschi.

foto

Printre cei care au fost implicati in acest proiect se numara Adelina Ivan, Alina Botea, Ana Alexe, Carmen Secareanu, Catalin Botezatu, George Neagu, Irina Marinescu, Irina Schrotter, Lena Criveanu, Ovidiu Buta si Stephan Pelger.

***

Mihaela Glavan si-a lansat propriul brand – Sepala – in 2003. Cu un design grafic, arhitectural si special, pantofii Sepala au fost remarcati atat in Romania, cat si la nivel international, incepand cu anul 2006 (Montreal Fashion Week, Cyprus Fashion Week, Berlin Fashion Week). Incaltamintea este realizata manual din materiale atent selectate pentru fiecare colectie in parte.

Citeste si:  Incaltamintea sezonului de vara 2013 (II)

foto

Brand-ul Mihaela Glavan a fost lansat oficial in 2008.

RSM (Reconstructed Style for Men) este linia de pantofi barbatesti, lansata oficial in cadrul Romanian Fashion Week, in 2007.

Pentru mai multe informatii, accesati www.sepala.ro si http://www.facebook.com/MihaelaGlavan.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.