Miss Romania si Top Model Romania 2014 isi incep castingul!

Bucharest Fashion Week invita cele mai frumoase tinere din Romania la castingul concursurilor de frumusete Miss Romania 2014 si Top Model Romania 2014. Sambata, 11 octombrie, aspirantele la titlul de „Cea mai frumoasa femeie din Romania”, respectiv „Cel mai bun model al Romaniei” sunt asteptate la preselectiile celor mai importante concursuri de frumusete din tara noastra.

Primul casting al concursurilor Miss Romania 2014 si Top Model Romania 2014 va avea loc la restaurantul Trattoria Verdi, din strada Mendeleev numarul 29, incepand cu ora 12.00. Pentru a putea participa la preselectii, tinerele fete cu sau fara experienta de model, cu varste peste 15 ani si o inaltime de peste 1.72 m, trebuie sa se inscrie in prealabil pe www.bfashionweek.com/casting. Si ulterior, participantele care raspund criteriilor de selectie vor fi programate la un interviu cu organizatorii competitiei.

Citeste si:  Cum sa porti culorile

Miss Romania este un concurs de frumusete care se desfasoara anual in cadrul festivalului international de moda Bucharest Fashion Week, organizat de Fashion TV Romania. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen, castigatoarea competitiei fiind cea care va reprezentanta Romania la cel mai important concurs de frumusete din lume, Miss World.

Citeste si:  Culorile anului 2011

Top Model Romania 2014 este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din Romania. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din tara noastra au sansa de a fi prezentate principalelor agentii de modeling din lume.

Bucharest Fashion Week Winter 2014 va avea loc anul acesta in perioada 1-6 decembrie la Ambasad’Or Events. Mai multe informatii despre Bucharest Fashion Week Winter 2014 si castingul concursului Miss Romania 2014 puteti gasi pe site-ul www.bfashionweek.com/casting-miss-romania-2014.

Citeste si:  Esarfa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.