Moda romaneasca defileaza la The Bride Show Dubai

Timp de patru zile, 9 designeri si companii romanesti au participat la cel mai cunoscut targ de moda din Orientul mijlociu, The Bride Show. Organizat in Dubai in fiecare an, acest targ atrage peste 50.000 de vizitatori, buyeri si clienti directi.

Aflata la prima ei participare, Romania a reunit sub umbrela „Romanian Designers and Companies” nume interesate sa isi promoveze creatia in aceasta zona: Ersa, Inedit, Irina Schrotter, Ligia’s Accessories, Bien Savvy, Carmen Ormenisan, Miau by Clara Rotescu, Norina Bijoux si Mihaela Glavan.

Citeste si:  Atentie se poarta bandanele

fotofoto

(Foto 1: creatie Irina Schrotter. Foto 2: creatie Inedit)

fotofoto

(Foto 1: creatie Miau by Clara Rotescu. Foto 2: creatie Bien Savvy)

Colectiile prezentate au fost create special pentru acest eveniment. Explozia de culori, broderiile pretioase, liniile fluide si detaliile elaborate au atras atentia atat a cumparatorilor, a designerilor locali, cat si pe cea a lui Bint Saif, presedintele Make-A-Wish Foundation, sotia Inaltimii sale Seicul Dr. Sultan Bin Khalifa Bin Zayed Al Nahyan, care, in pofida programului incarcat, si-a alocat mai mult timp decat de obicei special pentru a-i cunoaste pe participantii din Romania.

Citeste si:  Garderoba eco

foto

Un alt moment asteptat cu interes a fost prezentarea de moda, organizata de catre echipa special deplasata la Dubai de catre asociatia FIT-Future in Textiles, cu sprijinul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, prin Programul de sprijinire a exporturilor romanesti.

fotofoto

(Foto 1: creatie Carmen Ormenisan. Foto 2: creatie Ersa Atelier)
Pe podiumul amenajat la Dubai Trade Center, designerii si companiile au prezentat buyerilor si invitatiilor, 6 mini colectii, accesorizate cu ajutorul Mihaelei Glavan, al Ligiei Accessories si al Norinei Bijoux.

Citeste si:  Venera Arapu lanseaza Vitrina, un proiect dedicat tinerilor designeri

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.