Modele de rochii: de pe podium pe covorul rosu

1. Se prea poate ca galbenul sa fie noua senzatie a sezonului primavara/vara 2013. Cameron Diaz straluceste pe covorul rosu in creatia lui Gucci.

foto

2. Protagonista din „Pomul Vietii” (The tree of life), Jessica Chastain, a fost o aparitie fermecatoare pe covorul rosu in aceasta rochie alb-negru creata de Jason Wu pentru sezonul primavara/vara.

foto

3. Starleta Keira arata incantator intr-o rochie couture semnata Valentino la premiera filmului „Anna Karenina” de la New York.

Citeste si:  Accesorii care iti completeaza tinuta

foto

4. The Bond Girl, Berenice Marlohe, se mandreste cu formele sale voluptoase intr-o creatie Elie Saab din sezonul toamna/iarna 2012.

foto

5. Jessica Biel a ales un model de rochie Gucci la lansarea filmului „Hitchcock” din L.A. Zece plus pentru accesorizarea tinutei, plicul galben functioneaza de minune!

foto

6. Marion Cotillard arata mereu fabulos in rochiile Christian Dior.

Citeste si:  Sexi in haine groase

foto

7. Poate cel mai ciudat model de rochie care a pasit pe catwalk anul acesta. Un fel de rochie din imitatie de piele de sarpe de culoare mov cu o croiala indoielnica care nu avantajeaza prea mult trupul. Si totusi, se pare ca a stilista de origine australiana, Caroline Sieber, a facut senzatie pe covorul rosu in rochia lui Christopher Kane, sezonul toamna/iarna anul current.

Citeste si:  Noua colectie 109 "Delikatessen"

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.