Molecule F goes offline with Molecule F Concept Store

43 de designeri si branduri consacrate ca valori romanesti, cea mai extinsa selectie de articole vestimentare, accesorii, obiecte de design interior, reviste, cosmetice si parfumuri organice ingloband peste 800 de produse, o experienta multisenzoriala de fashion & lifestyle intr-un spatiu galerie concept aflat in continua transformare: Molecule F Concept Store in Promenda Mall.

foto

Molecule F Concept Store s-a lansat oficial si in offline in seara de 27 octombrie in fata a peste 400 de pasionati de design romanesc, persoane publice, reprezentanti ai publicatiilor glossy, business si lifestyle, bloggeri, stilisti, toti apropiati ai binecunoscutei platoforme online, promotorul modei romanesti, www.Molecule-F.com.

Citeste si:  Accesorii must have

foto

Sub forma unui magazin-galerie pe o suprafata de 300 mp, Molecule F Concept Store este la momentul actual cel mai mare magazin exclusiv dedicat designului romanesc. Gandit modular pentru a fi in permanenta transformare, spatiul depaseste limitele creativitatii fiind 100% echipat pentru sedinte photo prin cornerul special amenajat, consiliere de specialitate din partea unui personal shopper si lounge facand astfel posibila glisarea din zona comerciala catre o adevarata experienta fashion & lifestyle. Molecule F Concept Store va surprinde printr-o serie de manifestari creative si interactive, de la evenimente proprii ale designerilor prezenti in magazin, lansari de colectii capsula exclusive, pana la evenimente organizate de branduri partenere celebre.

Citeste si:  Fashion in the city

Primul pas in Molecule F Concept Store garanteaza contactul cu realitatea moleculara printr-o experienta multisenzoriala redata de amenajarea tip galerie, incarcata de elemente industriale si proiectii video impletite cu glamour, elegant si culori puternice metalizate, multitudinea de materiale si texturi ce pot fi atinse, incepand de la otel pana la cele mai fine materiale si un parfum personalizat.

Citeste si:  Incaltaminte calduroasa pentru o iarna friguroasa!

foto
Molecule F a scris o noua pagina din istoria sa: Molecule F Concept Store, un tribut adus industriei de design autohton pe care a sustinut-o de la bun inceput.

Pentru mai multe fotografii de la inaugurare, click aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.