Molecule F. – moda romaneasca exclusiv online

Molecule-F.com este un magazin on-line care, asa cum o spune si sloganul, vinde imbracaminte si accesorii semnate de catre designeri romani.

Fiecare obiect poate fi o declaratie de stil si o molecula din universul creativ al designer si se adreseaza persoanelor care doresc sa se diferentieze intr-un cotidian in uniforma printr-o aparitie unica. Selectia facuta de www.molecule-f.com consta in produse unicat si in editie limitata, semnate de designeri romani.

Proiectul reuneste nume mari in moda romaneasca, precum Fe[male], Ana Alexe, Rozalb de Mura, Andreea Badala, Corina Vladescu, Cristian Samfira, Silvia Serban, Andreea Tincu, Ladymagpie, Maria Filipescu, Andra Clitan, 109, Agnes Keszeg, Elena Crisan si acum si bijuteriile de autor LadyMagpie.

Citeste si:  Drumul catre perechea perfecta de jeansi

O parte a produselor expuse sunt concepute exclusiv pentru molecule-f.com, astfel incat clientela are avantajul de a fi fashionable la un click distanta. Noul magazin online este un spatiu unde poti intalni si cunoaste designeri, unde poti dezvolta o legatura afectiva cu acel creator care reprezinta mai bine stilul tau personal.

“Un magazin virtual cu o selectie perfecta care te face sa intelegi, cu un singur click, care este cu adevarat moda romaneasca ADEVARATA. Creative, edgy (si totusi purtabile), tinutele propuse vorbesc cu umor (Silvia Serban) sau chiar cu putina tristete… retro (Ana Alexe) despre o generatie de designeri care a reusit sa inteleaga care este mersul firesc al modei,” ne spune criticul de moda Ovidiu Buta despre Molecule-F.com.

Citeste si:  Brandswalk - prezentare de moda la Bucuresti Mall

Molecule-F.com este un concept care incurajeaza romancele sa poarte haine de designer cu naturalete si mandrie. Magazinul promoveaza acele piese-cheiepe care ti le doresti, in jurul carora poti „construi” tinute perfecte pentru stilul tau de zi cu zi, dar, de asemenea, despre piese de glam care adauga distinctie oricarei tinute de seara.

Citeste si:  3 tinute estivale in stil marinaresc

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.