Murmur prezinta „Magnetise” pentru toamna iarna 2011/2012

In cadrul Festivalului Pasarela, Andreea Badala a prezentat colectia Magnetise de toamna-iarna 2011-2012 a brandului sau MURMUR printr-o interpretare a evenimentului de lansare a acesti marci din luna aprilie 2011.

Murmur prezinta haine purtabile de zi si de seara, pentru femei care se imbraca pentru a seduce si pentru a fi, in final, dezvelite si descoperite, intr-un gest al abandonului, devotamentului si iubirii. Estetica brandului isi are radacinile in formele si contururile lenjeriei retro, mergand pe un fitting care sa accentueze feminitatea corpului.

Citeste si:  Corina Vladescu toamna-iarna 2010-2011

Pe de alta parte, formelor de lenjerie li se adauga elemente puternic geometrice, care amintesc de sistemele de harnasament folosite in sporturile extreme si de elemente ale vestimentatiei clasice barbatesti, in prim plan fiind camasa.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Colectia toamna-iarna 2011/12 porneste de la povestea plantei carnivore Venus Flytrap, semnaland asemanari evidente cu natura femeii. Aceasta planta seduce prin forma si culorile sale pentru a prinde prada, toata energia sa fiind canalizata in aceasta directie.

Citeste si:  Cum sa gasesti sutienul perfect

Primavara insa, planta dezvolta o floare alba si isi redirectioneaza energia inspre cresterea acesteia.Colectia urmeaza ideea de transformare de la seductie, tentatie, asteptare, dorinta la iubire inocenta.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Rochiile se concentreaza pe forme evident provocatoare, care pornesc de la ideea de corset si se dezvolta intr-un joc al expunerii si ascunderii corpului.Trecerea de la negru mat, lucios, dantela sau transparent la aramiu si rosu permanent se face prin rochii care ofera femeii variante de purtare sau dezbracare a lor.

Citeste si:  Noi modele de dresuri pentru toamna 2011

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.