NICHI CRISTINA NICHITA – 13 ani in moda romaneasca

NICHI- CRISTINA NICHITA implineste in luna iunie 13 ani de activitate! Brandul iesean care a reinventat conceptul de pret-a-porter feminin pe segmentul business-elegant, aniverseaza 13 ani de moda 100% romaneasca.

Aniversarea aduce cu sine multe surprize in reteaua de magazine NICHI- CRISTINA NICHITA: cadouri pentru cele mai fidele cliente si o multime de produse la preturi „de sarbatoare” sunt doar cateva dintre acestea. Pentru toate doamnele si domnisoarele dornice sa fie chic in aceasta vara si sa se rasfete cu preturi speciale, NICHI-CRISTINA NICHITA le-a pregatit o multime de suprize. In magazinele brandului le asteapta propuneri inedite pentru sezonul cald, pe cele trei linii special gandite a satisface nevoile de confort si eleganta ale femeii actuale: casual-office, business si events. Oferta aniversara include reduceri de pana la 50% la o gama larga de articole si premii indite pentru cele mai fidele cliente ale brandului.

Citeste si:  Piese vestimentare de care iti va fi dor

NICHI CRISTINA NICHITA celebreaza astfel feminitatea, un statement valabil pentru femeia care se redescopera in permanenta, care isi sarbatoreste stilul zi de zi. Femeia care cauta acel „ceva” inconfundabil, prin care sa fie mereu in centrul atentiei. Femeia care este exclusivista in preferinte si fidela rafinamentului de care nu se desprinde niciodata. De-a lungul timpului, brandul a devenit un punct de referinta pentru cele mai rafinate femei, reusind sa impuna atat o imagine, cat si o atitudine atasata acesteia.

Citeste si:  "Objects – Art Lessons" by Kristina Dragomir (VIDEO)

Motto-ul brandului este in acelasi timp deviza celor mai rafinate femei: „atitudine in vestimentatie… fara ostentatie”.

Vino si tu in magazinele NICHI- CRISTINA NICHITA si profita de oferta aniversara! In aceasta luna, stilul NICHI este stilul care te reprezinta!

Interviu cu designerul colectiei NICHI Cristina Nichita primavara vara 2008, George Hojbota:


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.