Noapte de shopping la cea de-a treia editie a evenimentului „Special Night Out”

Pasionatii de shopping sunt invitati la cea de-a treia editie Special Night Out, care va avea loc in seara de 8 mai, in intervalul orar 20:00 – 24:00, in punctele centrale ale Bucurestiului – Calea Victoriei, Calea Dorobantilor, The Grand Avenue, J.W. Marriott – precum si in zonele din imediata lor apropiere: Piata Romana si zona Unirii.

Cea de-a treia editie a evenimentului Special Night Out vine cu o noua sesiune de shopping de primavara, adica patru ore de relaxare si rasfat intr-o noapte de shopping memorabila.

Citeste si:  Trucuri de vestimentatie care te fac sa pari mai supla

In cadrul evenimentului, magazinele partenere vor avea un program prelungit, de la ora 20:00 pana la ora 24:00, oferind astfel clientilor posibilitatea de a vedea si achizitiona cele mai recente colectii ale celor mai mari branduri internationale, precum si ale designerilor locali. Magazinele participante vor avea vitrinele marcate cu vizualul Special Night Out, ceea ce le va face usor de recunoscut.

Citeste si:  Outfit-uri casual pentru femei

Lista magazinelor inscrise pana in acest moment este disponibila pe pagina de facebook a evenimentului si va fi in permanenta updatata: http://on.fb.me/RHAYWV

Initiativa acestui eveniment a venit din partea brandurilor de lux si a demonstrat, prin prezenta celor peste 75 de magazine partenere pe care le-am avut alaturi la cele doua editii anterioare, ca Bucurestiul se transforma cu pasi repezi intr-o excelenta destinatie a shoppingului de lux.

Bauturile premium sunt oferite si de aceasta data de catre partenerul traditional Special Night Out, BDG Import, prin brandurile EVIAN, LUCAS BOLS, MARTINI, THE FAMOUS GROUSE, REMY MARTIN, METAXA, THE MACALLAN.

Citeste si:  Jachete din piele

La cea de-a treia editie Special Night Out se adauga pe lista partenerilor doua noi branduri: PERONI NASTRO AZZURRO, berea premium italiana numarul unu in lume si MADAME LUCIE, celebrul producator de macarons.

Va invitam sa va relaxati in cadrul unei sesiuni nocturne de shopping pe 8 mai la Special Night Out, editia a treia!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.