Noi targuri vintage in Bucuresti

Deoarece, cu siguranta, va cautati deja outfitul perfect pentru Valentine’s Day ne-am gandit sa va atragem atentia cu un nou trag fashion & vintage ce va avea loc in Bucuresti, pe 6 februarie, sub numele Absolutely Fabulous Fashion & Vintage Fair – Valentine’s Day Edition.

Targul va avea loc intre orele 11.00 – 19.00, la Vila Rodizio, din Bucuresti, str. I. L. Caragiale nr. 32, langa Gradina Icoanei. Vizitatoarelor li se pregateste un decor in nuante si accente shabby-chic, accesorizat in detaliu de MonLapinCitron, unde vor avea ocazia de a realiza fotografii profesionale cu ajutorul echipei Glamography.

Citeste si:  Tendintele in accesorii de la Passo Doble

Si de aceasta data, targul Absolutely Fabulous va fi sustinut de prezenta unui invitat special, fiind vorba de Doina Ciobanu, unul dintre cei mai hot bloggeri de fashion.

Cele ce vor fi pe 6 februarie la Absolutely Fabulous Fair – Valentine’s Day Edition se vor bucura de un numar de 60 de expozanti, cu diferite produse vestimentare si accesorii, dar si de premii si cadouri in produse cosmetice, accesorii deco sau stickere Absolutely Fabulous.

Citeste si:  Sfaturi de stil de la Sarah Jessica Parker

In urmatoarea perioada, va avea loc si GL’Amour Fair, in weekendul 12-13 februarie, moment potrivit pentru a gasi cadoul perfect sau tinuta ideala cu ocazia Valentine’s Day!

La GL’Amour Fair ,pasionatele de shopping vor avea ocazia sa aleaga dintre bijuterii unicat, piese vintage sau produse handmade, vor putea cunoaste creatorii la o ceasca de cafea sau chiar sa deguste produsele surpriza oferite de partenerii de la Bacania Veche.

Fotograful evenimentului va fi mereu atent, pentru a imortaliza orice miscare ca apoi sa fie puse pe pagina web special creata pentru GL’Amour. Primele 100 de vizitatoare vor primi un cadou special din partea sponsorului oficial David Somerset.
La targ vor participa: Alina Bancila, Buy Hand, Atelier Aiurea, Modamania, CoolBazaar, Andreea Calinescu, Lavinia Voicu, Mihaela Apetrei, Iuliana Rosca, Kick The Tourist, Cutiuta cu bijuterii, Madalina Pavel cu ale ei Buburuze, 3127 Bags, Gabriela Urda, Atelierele Harniciei Cosy Bags si multi altii.

Citeste si:  Culorile primaverii anului 2009

Intrarea vizitatorilor este gratuita!


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.