Noi workshop-uri la RFTB

Datorita succesului inregistrat la prima editie a RFTB (3-5 aprilie 2014 – Romania Fashion Trends&Brands- salonul profesionist al industriei modei), workshop-urile vor constitui din nou un punct de atractie pentru toti participantii. Informatia la zi este principala arma a rezistentei in special in industria modei, de aceea va propunem continuarea temei de stringenta actualitate – moda online, o tema dezvoltata in editia anterioara alaturi de Mirela Bucovicean de la Molecule F. De data aceasta, la RFTB sunt invitate doua din numele tinere si de succes ale e-commerce-ului – Adriana Ancuta de la TuxedoConfession.com si Andreea Inankur de la AloMoDaShop.ro.

Citeste si:  Lucruri must have pentru vacanta

foto

Fashion e-commerce este un subiect care creste constant pe piata romaneasca trezind interesul atat in randul consumatorilor, cat si al producatorilor si al tinerei generatii de designeri, dar si de intreprinzatori. TuxedoConfession.com si AloMoDaShop.ro sunt doua platforme de promovare si comercializare a produselor designului vestimentar romanesc (dar si international – TuxedoConfession.com), a designerilor emergenti, sunt practic spatii online de shopping pentru IT Item’urile sezonului, de la imbracaminte, incaltaminte, accesorii si multe altele.
Pe Adriana Ancuta si Andreea Inankur le veti putea vedea, asculta si intreba in direct, la noua editie RFTB din aceasta primavara, in perioada 3-5 aprilie, cand vor veni sa isi prezinte povestea de succes in cadrul workshop-urilor salonului profesionist al industriei modei.

Citeste si:  Accesorii must have - piele de reptile

foto

Urmarind interesele domeniului, aceasta editie a salonului RFTB isi largeste aria initiind noi sectiuni – STOCK – BRIDE – ACCESSORIES – asteptandu-si vizitatorii interesati de evolutia acestui sector. Sectiunea STOCK va oferi posibilitatea valorificarii produselor iesite din sezon, cele destinate outlet-urilor si altor sisteme de vanzare – online sau direct. BRIDE va fi rezervata tuturor produselor – tinute de gala, accesorii samd, destinate evenimentelor speciale. Sectiunea ACCESSORIES va cuprinde tot sectorul de accesorii fashion.

Citeste si:  Colectia "Ease for Summer" semnata MUnuDoi

Buyerii, producatorii, importatorii, designerii, jurnalistii si toti cei care activeaza in fashion si in toate domeniile conexe sunt asteptati la noua editie a salonului RFTB, in perioada 3- 5 aprilie 2014.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.