Noile colectii ale designerilor romani

Vrei sa stii care sunt ultimele tendinte in moda, ce creatori de moda au lansat recent linii noi, ce evenimente se pregatesc in urmatoarele zile? Iata un update al stirilor din moda romaneasca in ultima saptamana!

Lucian Broscatean „Distorted Surfaces”

Colectia Distorted Surfaces are ca punct de plecare universul artistic plasmuit de Ellsworth Kelly, pictor si sculptor american, un lider al scolii hard-edge, cunoscut pentru panzele imense cu forme geometrice in culori stralucitoare. Formele abstracte si tensionarile jocurilor de alb si negru din seria de lucrari „White Relief” sau insertiile de rosu intens din „Untitled(Red)” au constituit elementele de baza ale demersului colectiei.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Citeste si:  Noua colectie Ludmila Corlateanu "About Isabel"

Rochii cu forme asimetrice, top-uri cu insertii si dislocari, tricotaje versatile – produse create exclusiv pentru Molecule F…compun o colectie ale carei item-uri sunt dominate de linii riguroase contrabalansate de volume drapate.

Ana Alexe „Silence”

Liniste este un alt cuvant pentru spatiu. Prin conectare la dimensiunea interioara fara timp si fara spatiu, dincolo de gandire si persoana, devenim constienti de liniste.

„Linistea nu are forma si, de aceea, nu poate fi atinsa cu gandul” pentru designer. Linistea nu este chiar tot spatiul, ci unul intentionat. Altfel, in spatiul dintre forme, se intampla atatea lucruri cu care se joaca privirea noastra si prin care curg realitati multiple incat linistea se “zareste” foarte rar, aprope niciodata. Caci spatiul este plin de relatii intre forme, de umbre de forme, de ganduri de forme.

Citeste si:  Modele de incaltaminte pentru primavara-vara 2010

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Un moment de relaxare totala, un vid al gandurilor, o transparenta deplina si o puritate indescriptibila, pe care Ana Alexe incearca sa le contureze si sa le dea viata prin noua sa colectie vestimentara Silence.

Conceptul sau vine ca un raspuns sau o solutie pentru noi oamenii, ce ne pierdem in agitat…ia urbana si ne aflam constant sub presiunea productiei in serie.

Facute din diferite texturi naturale de bumbac, matase sau catifea, reflectand puritate, finete, transparenta, piesele sunt imprimate cu vise din trecut, brodate cu flori si picaturi de ata sau cuvinte din gauri de aur…

Citeste si:  Adelina Ivan toamna/iarna 2009 (VIDEO)

Ludmila Corlateanu “Girls of Summer”

Ludmila Corlateanu “Made for Supergirls” ne prezinta a saptea colectie, destinata sezonului primavara-vara 2011, inspirata din tineretea, prospetimea si naturaletea fetelor din peninsula Iberica, adevaratele Girls Of Summer.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Tesaturile folosite sunt cele din in (panza de in, in creponat) si din bumbac (tulle brodat cu fir de bumbac, batist de bumbac), potrivite pentru rochiile lejere de vara. Culorile alese sunt cele neutre: alb, negru, natur.

Colectiile „Ludmila Corlateanu: Made for Supergirls” se gasesc in boutique-urile din Elvetia, Arabia Saudita, Kuwait si Regatul Unit, dar in curand si on-line in Romania.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.