Noua colectie 109 „Delikatessen”

Delikatessen, colectia 109 de toamna-iarna 2013-2014, este o colectie ampla si indrazneata, care sfideaza anotimpul rece, cu piese incarcate, alcatuita in mare parte din adevarate piese-vedeta.

„Hainele sunt niste obiecte estetice cu functionalitate, pe care ti le doresti nu numai pentru a le purta, ci uneori si doar pentru a le privi.” spune Marina Moldovan, Designer 109.

Piesele cheie Delikatessen au denumiri precum Oyster Dress, Lobster Suit sau Steamed Salmon Vest si pastreaza spiritul cool, ironic si versatil 109, adaugind totodata note baroce prezente atat in forme, cat si in cromatica.

Citeste si:  Profil de designer - Hussein Chalayan

foto

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra!

Delikatessen stimuleaza simtul estetic, dar si pe cel olfactiv sau gustativ, datorita imprimeurilor (semnatura 109), inspirate de data aceasta din viata subacvatica, fiind vorba despre un colaj de imagini cu fructe de mare, ce se repeta si formeaza un efect vizual de dantela colorata, care la o privire mai atenta, dezvaluie diferite tipuri de alge, crustacee, scoici si pesti.

Citeste si:  Noua colectie "Endless" by Musat Studio

foto

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra!

Colectia a pornit de la viata subacvatica si bogatia de culori a acesteia, iar rezultatul s-a tradus in 60 de piese cu un puternic impact vizual, cu elemente marine, detalii de croi specifice anilor 90, influente din curentul seapunk, volumetrii si culori tari, un total look sintetizat si intitulat sugestiv „Delikatessen”.

foto

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra!

Citeste si:  Andreea Tincu&Sense – Nocturne no. 25

Materialele si detaliile Delikatessen 109 de toamna-iarna 2013-14 sunt din poplin de matase si bumbac imprimat digital, neopren, gabardina, voal de matase si tricot din bumbac.
Colectia este disponibila in showroom-ul 109, strada Vasile Gherghel, numarul 109, si in curand la The Place Concept Store si EVA – Design Romanesc.

Credite:
Concept, haine si accesorii: 109
Model: Oana Stan
Foto: George Enache
Make-up: Diana Ionescu


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.