Noua colectie ATU primavara/vara 2012

Colectia ATU SS12 inseamna in primul rand calitate, linii minimaliste, simple, idei rotunjite, respiratie, forma perfectionata de atentia acordata detaliului. Materialele folosite sunt in mare parte naturale, exista suprapuneri de bumbac si tul elastic din microfibra, tesatura din bumbac semitransparent, vascoza modelata la cald. De asemenea am incercat inchideri alternative (capse biodegradabile), tehnici patchwork cu dubla cusatura, insertii si accesorizari ‘secrete’.

Citeste si:  Cele mai frumoase modele din lume

Colectia contine elemente principale care se intrepatrund si se potenteaza reciproc:prints, nude si jersey. In cazul pieselor printate exista combinatii variate, fiecare dintre acestea avand caracteristici versatile.

fotofoto

Piesele nude sunt realizate din tul elastic(microfibra) foarte fin si bumbac netratat, batut. Cuvinte de ordine: layere suprapuse partial, transparente.

Manifest: eliminarea elucubratiilor volumetrice, culorilor asociate indecent, factorului “interesant”.

Citeste si:  Office style pentru o vara torida

fotofoto

Suita de piese vestimentare in linii curate si paleta cromatica redusa, este potentata pe alocuri de accesorii – gulere detasabile/coliere si mansete/bratari, cu detalii in relief.

Despre dress-a-porter.ro
Dress-a-porter este o capsula in care hainele stau alaturi de conceptul primar, de etapele conceperii unui vesmant.
Dress-a-porter este o platforma online, dedicate designului romanesc de calitate, un spatiu virtual in care te poti exprima, poti vizualiza si cumpara obiecte vestimentare unicat sau in serii mici, piese personalizate sau ajustabile, in functie de formele corpului fiecareia.

Citeste si:  Profil de designer - Florentina Giol


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.