Noua colectie Alina Ene – Impromptu

Cunosc femei care inchid ochii si se arunca. Cunosc femei care deschid ochii larg si se arunca in cap. Aflate in cadere libera, majoritatea bat aerul puternic cu mainile. Incredibil, dar unele chiar reusesc sa isi ia zborul. Cred ca fiecare femeie ar trebui sa fie o exploratoare, pentru ca numai astfel poate deveni o cuceritoare. – Andreea Iancu – Despre cuceritoare

Colectia Impromptu semnata de Alina Ene se adreseaza femeilor care vor sa se elibereze de constrangerile unui tipar, care vor sa se invaluie in transparente drapate.

Citeste si:  Noua colectie Florentina Giol - Ambrozze

fotofoto

Aceasta mini colectie reprezinta o schimbare de directie estetica pentru mine. Am renuntat la rigorile constructiei tiparului plan si am pornit in explorarea posibilitatilor drapajului. Fiecare produs a luat forma din aproape in aproape. Dimensiunea personala este dusa mai departe prin detaliile realizate manual: marginile din franjuri si impletiturile, ne spune designerul.

fotofoto

Pentru a continua in aceeasi nota si pentru a-si face IMPROMPTU’ul inteles, Alina Ene a adunat o echipa minunata de artiste vizuale, realizand impreuna shooting-ul pentru mini colectie.

Citeste si:  Absolutely Fabulous Fashion & Vintage Fair – 2nd edition

Foto si editare – Andreea Retinschi si Andreea Retinschi site
Model – Ana-Maria Ilinca
Make-Up artist – Natalia Kiselev
Hair-stylist – Anca Macavei
Incaltaminte: Jeffrey Campbell de la CHANTAL

fotofoto

Despre Alina Ene
Absolventa master UNAB, specializarea Moda; participare „Soirees de la Mode” editia a -IX-a, tema „Futurismul – Evolutia modei in Secolul XXI” – 23 iunie 2010; lansare colectie personala „Light Wear”, in cadrul sectiunii DEBUTANtI, Romanian Fashion Week, 10 iunie 2010; lansarea colectiei de licenta „Fashionology” , in cadrul New Models Contest 2009 – 16 iunie 2009; lansarea primei colectii personale, „Urbanite” pentru sezonul toamna/iarna 2007, in cadrul show-ului „Best New Comers 2007”, gazduit de Sala Atelier, Teatrul National Bucuresti – 29 oct 2007; finalista a competitiilor internationale de design vestimentar „Arts of fashion”, editiile 2007 si 2008; Project Manager pentru proiectul I-Dea GRUP „Profesionistii modei”; Membru Una Moda Group 2006-2008.

Citeste si:  Imprimeurile florale

fotofoto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.