Noua colectie Andreea Tincu&Sense – “Chou”

Chou (jap.,fem-fluture) este numele colectiei Andreea Tincu & Sense, propunerea brandului romanesc pentru sezonul primavara/vara 2012. Silueta propusa este rafinata, conturata prin linii expresiv trasate, intr-o paleta cromatica luminoasa de ivoire, bej si pasteluri.

Fata de precedentele colectii, dominate de o latura oarecum masculina, Andreea Tincu prefera acum o directie feminina, outfit-urile au foarte multe detalii, atat de croi cat si de finisare.

Citeste si:  Ludmila Corlateanu primavara vara 2009 - "Kellylicious"

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Piesele pastreaza linia geometrica, curata, avand numeroase idei, ingenioase tehnic. Gluga poate fi folosita si ca un guler supradimensionat, fentele sunt formate din pliseuri, rochiile au suprapuneri de suprafete netede/plisate, gulerele sunt asimetrice. Manecile de la trench-coats au un croi specific, inspirat de formele japoneze, din aceeasi familie fiind si fundele triple de pe diverse piese.

Citeste si:  Bumbac organic

Colectia este accesorizata cu forme de cocon pentru cap, transparente sau opace, din benzi de matase si material plastic, ultimele dintre accesorii fiind inspirate de Himera vazduhului, sculptura semnata Dimitrie Paciurea.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Preferinta pentru lucrarea artistului roman este atat un factor emotional, cat si unul simbolic. Vorbind de cocon, nu putem sa nu amintim matasea, materialul dominant al colectiei – triplu voal, voal, crepe sau shantung, in cu matase.

Citeste si:  Influenta modei asupra oamenilor

Colectia va fi disponibila atat in magazinul Cocor- Bucuresti, in noul show-room din Iasi, incepand cu noiembrie 2011, cat si printr-un nou magazin online Sense.


Un comentariu
  1. Colectia este f frumoasa, dar eu tot nu inteleg ce au fetele pe cap. De ce vrea creatoarea sa-mi atraga privirea de la haine, la turbanele alea…
    asta ma cam depaseste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.