Noua colectie Andreea Tincu&Sense, „Early Mornings”

Este deja cunoscuta colaborarea de succes dintre designerul Andreea Tincu si brandul Sense. Andreea Tincu este un designer de admirat, in primul rand, datorita faptului ca realizeaza in fiecare sezon un numar dublu de colectii, atat personale, cat si pentru Sense, si este mereu prezenta la evenimente de specialitate importante. Este adepta unui stil minimalist, care ascunde in spatele sau o tehnologie complexa si solutii tehnice inteligente.

Early Mornings este numele sugestiv al colectiei semnate de designerul Andreea Tincu pentru sezonul primavara-vara 2014. Andreea Tincu&Sense primavara-vara 2014 are o linie feminina, fluida, delicate, iar structurile tricotate diafan de tip devore technique si efectul translucid dat de straturile de organza de matase suprapusa sunt doar citeva dintre elementele cheie ale colectiei.

Citeste si:  Cei mai excentrici pantofi cu toc

foto

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra foto!

Cand am creat aceasta colectie m-am gandit la o dimineata devreme de vara, in care intunericul este treptat inlocuit cu gradari fine de culoare, pasaje delicate care oscileaza intre nuante inchise spre deschise. Vad rasaritul asemeni unor picturi semnate de Paul Klee, un adevarat magician in jocul cu transparente – declara designerul Andreea Tincu.

Citeste si:  Profil de model - Erin Heatherton

foto

Silueta este rafinat scoasa in evidenta, iar transparenta nu are nimic ostentativ emanand doar o naturalete pura. Jacquard-urile rafinate, patchwork-ul de fisii, suprapunerile de benzi transparente, grafica cu cercuri din organza, plisarile ingenioase pe tesaturi transparente confera pretiozitate colectiei si aduc arta artistului Paul Klee in prim-plan.

foto

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra foto!

Trecerea de la nuante inchise de negru la griuri colorate si tonuri neutre de piersica pudrata amestecate cu accente de rosu se armonizeaza cu jocul de linii din structurile tricotate. Materialele colectiei Early Mornings sunt naturale, matasea fiind fibra principala atit in tesaturile cu aspect de in cit si in organza, voal sau chantung, toate fiind posibile multumita tehnologiei Stoll.

Citeste si:  Tricouri pentru toate varstele

Incaltaminte – Angela Vasiliu pentru Papucei, www.papucei.ro
Make-up artist- Nicoleta Timus for Make-up For Ever by KB Agency
Hair styling ? Laurent Tourette
Credit foto – Oltin Dogaru


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.