Noua colectie Diana Bobar “Rainbow Collection”

Noua linie semnata Diana Bobar, Rainbow Collection, se vrea a fi o colectie extrem de feminina, pentru vacantele voastre mult asteptate. Colectia este despre culori – primare, secundare, tertiare si combinatii intre ele – calde&reci. Perfect potrivita pentru evenimente de vara, dar si extrem de romantica este si paleta cromatica. Un exercitiu si studiu de culoare pe care designerul l-a realizat.

Diana a folosit multa batist, voal creponat de matase, voal georgette in culori aprinse, accente de culoare cu ajutorul bentitelor colorate de bumbac si flori stilizate aplicate manual… totul pentru a obtine un efect vizual fluid al creatiilor pentru sezonul de vacanta 2011.

Citeste si:  Cum ne imbracam iarna

fotofoto

Rochii maxi pentru zi si seara, rochii scurte, volane, pete de culoare si detalii patchwork, toate acestea sunt ideale pentru o vara torida petrecuta in orice statiune de vacanta a lumii! Detaliile nu lipsesc nici ele – fermoare metalice masive in culori complementare pentru contrast.

Pentru fotografii, click aici.

Diana Bobar este un artist complet al mileniului III: designer, blogger, pictorita, model, fotograf si stilist. Printre realizarile sale, se numara mentiuni in diverse reviste online si bloguri de fashionistas.

Citeste si:  Trend report – rochia asimetrica

Ce spune Diana Bobar despre clientele ei: Sunt tinere, studente sau proaspat angajate, care inca se descopera, incearca lucruri noi si deci sunt deschise spre creatii unicat sau serie mica. Traiesc in viteza, dar se bucura enorm de viata pe care o duc. Au o personalitate puternica, astfel incat pot sa poarte o creatie mai deosebita, iesita din tiparul clasicului.

Citeste si:  Noua colectie Versace for H&M

fotofoto

Pentru fotografii, click aici.

Credite foto: Vlad Gilcescu / Ale Flamy / Iza Krepelka
Make-up: Adriana Unguras / accesorii: Josephine


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.