Noua colectie „Harmony” Kristina Dragomir

O noua colectie de palarii by Kristina Dragomir, in exclusivitate pentru Molecule F este un motiv serios pentru femei “sa-si pierda capul”. Explozia de culoare exprimata prin texturi si materiale exotice, volume, accente, senzatii defines propunerea Kristinei Dragomir pentru sezonul cald.

Formele sculptural sunt inspirate din natura, fiind dispuse in jocuri echilibrate de culoare, astfel incat designul palariilor armonizeaza intr-o executie estetica si tehnica impecabila un look exotic invocat de aplicatiile animal print din piele naturala de sarpe, anaconda si piton.

Citeste si:  Colectia Andreea Tincu & SENSE Resort 2011

Fiecare detaliu este realizat manual, cu multa migala rezultand piese pretioase ce individualizeaza orice toaleta rafinata careia ii sunt asortate.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Acesteasunt cu atat mai valoroase cu cat sunt limitate ca numar, fiecare piesa reprezentand o extensie de personalitate feminina pentru care a fost creata.

Daca fiecare femeie este unica, de ce palaria pe care o poarta n-ar fi la fel? Doar a ei.. doar pentru ea.

Citeste si:  Poarta volane

Despre Kristina Dragomir

Kristina Dragomir a absolvit Universitatea Nationala de Arta la clasa maestrului Henry Mavrodin. Ea este in esenta artist plastic, membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania la sectia pictura. Master in Estetica si Sociologia Artei. Proaspat aparuta pe scena de moda din Romania , Kristina a activat pana de curand in domeniul publicitatii – 5 ani ca art director in agentii multinationale.

Citeste si:  Geanta rosie - accesoriul perfect pentru un look cochet de Valentine's Day

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

„Petrecand mult timp in agentii cu reguli stricte, mai ales in privinta tinutei, mi-a venit ideea de a crea o linie de accesorii pentru imbunatatirea lookului office… asa mi-am redescoperit partea artistica”, marturiseste creatoarea.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.