Noua colectie Irina Schrotter – Lighted Paths

Lighted paths este numele colectiei primavara-vara 2014 Irina Schrotter & Mihaela Glavan. Colectia a fost conceputa pentru MQ Vienna Fashion Week si marcheaza un nou proiect in lungul sir de colaborari dintre cele doua brand-uri. Incepand cu 2012, linia principala Irina Schrotter este realizata impreuna cu designerul avangardist Lucian Broscatean.

foto

Colectia Irina Schrotter primavara-vara 2014 e compusa din piese vestimentare moderne inspirate de o calatorie simbolica din spatiul urban in gradini orientale, strabatute de „trasee iluminate” si vegetatie luxurianta. E o poveste despre personaje sofisticate care strabat aceste trasee si ajung sa se contopeasca cu un astfel de univers reflexiv, de o frumusete stranie.

Citeste si:  Trend report - imprimeuri

foto

Garderoba personajelor este un mix de haine cu linii minimaliste si item-uri cu detalii conceptuale. Materiale delicate, volume geometrice, finisaje inedite, imprimeurile digitale cu ilustratiile realizate de Keszeg Agnes sunt elementele completate de designul modern al accesoriilor create de Mihaela Glavan. Machiajul poarta semnatura lui Alexandru Abagiu.

foto

Colectia a fost prezentata in premiera in cadrul Saptamanei Modei de la Viena, MQ Vienna Fashion Week, in cortul instalat in fata Museum Quarter, in fata presei internationale si a buyerilor. Colectia Lighted paths va fi disponibila in magazinele Irina Schrotter din Bucuresti, Iasi, Lugano si New York, incepand cu luna februarie 2014.

Citeste si:  Bipolar Clothing - un brand cu atitudine

foto

Noua colectie contureaza o sensibilitate aparte care reuseste sa imbine intr-un mod surprinzator feminitatea liniei deja cunoscute a brand-ului Irina Schrotter cu noua si atat de proaspata viziune a tanarului designer clujean Lucian Broscatean.

foto

Irina Schrotter s-a impus in timp ca nume sonor in moda romaneasca atat datorita talentului extraordinar, cat si datorita perseverentei cu care a investit in crearea unei directii pentru tinerii designeri. Creatiile ei se vand in peste 40 de tari.

Citeste si:  Bijuteriile

foto


3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.