Noua colectie Lena Criveanu primavara/vara 2013

Saptamana trecuta, Lena Criveanu a invitat prieteni, colegi si clienti in magazinul Lena Criveanu pentru a intampina primavara cu bucurie dar, si cu lucruri noi, o colectie de primavara-vara 2013 – You’re black and you’re white.

You’re black and you’re white este primul fascicul din colectia primavara-vara 2013. O prima parte a colectiei caracterizata prin absenta culorii. Ca de fiecare data, Lena Criveanu a folosit tesaturi naturale si confortabile (matase, jerseu, bumbac in diferite combinatii).

Citeste si:  Venera Arapu lanseaza Vitrina, un proiect dedicat tinerilor designeri

foto

Lena Criveanu este unul dintre tinerii designeri romani cu stil si un adevarat simt al modei. Lena Criveanu este absolventa a sectiei de design vestimentar din cadrul Universitatii Nationale de Arta Bucuresti. Si-a facut ucenicia in moda in cadrul atelierului designer-ului Venera Arapu. Apoi s-a nascut Casa Criveanu, din dorinta de independenta si de realizarea concreta a propriei viziuni artistice.

foto

„Tatuajul” textil devine un statement al designerului. L-am intalnit de-a lungul timpului in multe din colectiile Lenei Criveanu, iar acum il regasim, sub forma unor aripi, ca punct central al colectiei pentru vara ce urmeaza. Linia colectiei se incadreaza perfect in tendintele actuale, reusind sa imbine cu succes croieli sofistícate, elegante cu unele mult mai lejere.

Citeste si:  Ce geanta porti iarna aceasta?

O rochie Lena Criveanu poate fi usor recunoscuta dupa epitetele care o insotesc: originala, luxoasa, feminina. Fiecare tinuta semnata Casa Criveanu trebuie sa spuna o poveste, iar un element cu care se construieste aceasta poveste este imprimeul, divers si stilizat la maxim.

Lena Criveanu se autodefineste ca etern indragostita de frumos si colectionara de obiecte artizanale, in special acelea care reusesc sa surprinda esenta unei perioade in timp. Dragostea ei pentru ceea ce amprenta timpului ne poate spune este incorporata in arta realizarii unei vestimentatii de colectie care va incanta mereu in Romania si peste hotare.

Citeste si:  Stefanel – Colectia de Primavara-Vara 2015: Stil marinaresc, dungi verticale si roz tropical

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.