Noua colectie Maria Lucia Hohan

Maria Lucia Hohan ne prezinta in aceasta luna noua sa colectie pentru urmatorul sezon, imediat dupa ce brandul MLH a devenit foarte cunoscut in Franta. Cum? Una din cele mai faimoase bloggerite din spatiul fashion online fancez Cherry Blossom Girl, a ales o rochie MLH Bridal pentru cel mai important eveniment din viata ei.

Noua colectie intareste convingerea noastra in abilitatea Mariei Lucia Hohan de a se „juca” cu texturi si forme, astfel incat sa creeze o imagine de feminitate pura, de emotie incontestabila si acest talent este ceea ce i-a stabilit reputatia de designer exceptional. Intregul concept al unei colectii semnate de ea poate fi definit prin contrastele intre materiale fluide: matase, satin, jerseu de bumbac, si cele reci: piele naturala, texturi metalice, accesorii inedite si straluciri electrizante.

Citeste si:  Top 10 filme care au inspirat lumea modei II

Click aici pentru galeria foto.

„Creez pentru femeile care au incredere in sine, care stiu sa fie provocatoare si inocente in acelasi timp, care adora sa fie jucause si feminine. Mi-as dori ca fiecare femeie sa invete cum sa devina o diva urbana indiferent de situatia sau contextul in care se afla, sa transforme momentele cotidiene obisnuite in ocazii de a bucura pe cei din jurul sau si de a se rasfata. Ma inspira stilul Art Nouveau si Art Deco, influentele budoir si de dantelarie si accesoriile de marochinarie.”

Materialele preferate ale MLH sunt muselina fina sau tulle-ul fragil din matase, ele exprimand cel mai bine ideea de feminitate delicata si subtila, contracarata usor prin detalii mai agresive ca pielea, metalul, catarame pentru a revela dualitatea feminina intr-un mod imprevizibil.

Citeste si:  Trend report - piese must-have in ianuarie

Click aici pentru galeria foto.

Magazinul online ofera clientelor MLH ocazia sa isi comande rochia in culoarea dorita, alegand una din cele 10 culori de muselina disponibile si combinand-o cu nuanta de piele – auriu, argintiu inchis, sampanie sau negru pentru a crea singure un model deosebit si cat mai aproape de personalitatea lor.

Despre Maria Lucia Hohan
Dupa ce a absolvit Facultatea de Design Textil in cadrul Institutului Superior de Arte Aplicate Paris, Maria s-a indreptat imediat spre Milano unde a lucrat pentru o scurta perioada ca ilustrator pentru Krizia, sub atenta supravegherea a Mariucciei Mandelli.

In 2003, cand Maria avea numai 23 de ani, ea si-a deschis la Bucuresti propriul atelier de creatie, care in scurt timp s-a dovedit a fi o afacere de succes. In urmatorii 3 ani, creatiile MLH au aparut cu regularitate in revistele nationale de moda cum ar fi ELLE, Cosmopolitan si Glamour si, in scurt timp, ea a devenit unul dintre designerii preferati de catre artistii de elita romani, starurile TV si femeile de succes din Romania.

Citeste si:  Trend report - cardiganul intens colorat

Click aici pentru galeria foto.

In februarie 2006, ea s-a decis sa se lanseze si pe plan international prin participarea sa la showroom-urile din Paris, unde a avut un succes imediat si unde a primit comenzi din intreaga lume. In prezent, MLH vinde in orase precum Copenhaga, Oslo, Atena, Singapore, Kuweit, Riyadh, New York, Tokyo si desigur Bucuresti.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.