Noua colectie Mihaela Glavan primavara-vara 2014

Colectia Mihaela Glavan primavara-vara 2014 propune o forma minimala a feminitatii. Colectia de sandale si pantofi semnate Mihaela Glavan revine cu o noua interpretare a tiparului clasic de escarpen prin decupaje grafice, ferme, suprapuneri si retele de piese.

Colectia Mihaela Glavan primavara-vara 2014 are doua registre aparent opuse, primul fiind construit din forme fragile, fluide, ce construiesc retele organice, iar al doilea este dezvoltat pe o baza minimala ce formeaza structuri grafice.

foto

foto

Vezi mai multe imagini in galeria noastra foto!

Ceea ce caracterizeaza creatiile semnate de Mihaela Glavan sunt suprapunerile de piele si alte materiale, combinatii de textil si piele, „gulerul” pentru o pereche de pantofi sau botine, precum si barete foarte late, exagerarile in volum, pielea deloc lacuita, velurul, dar si paleta cromatica sobra.

Citeste si:  SUMMER FEELINGS 2010 – noua colectie de vara semnata Kinga Varga

foto

foto

Pentru colectia de primavara-vara 2014 designerul roman a ales o paleta cromatica rafinata, avand nuante naturale de bej, nude, camel, extinzandu-se pana in zona metalica: argintiu, auriu, bronz, si designuri elegante: de la sandale pentru cocktail, din piele intoarsa, cu barete impletite si cu toc subtire imbracat in fasii de piele, la sandale comode pentru zi, pana la pantofii Mary Jane restilizati si cizme inalte perforate.

Citeste si:  Noua colectie NAFNAF Primavara/Vara 2009

foto

foto

Vezi mai multe imagini in galeria noastra foto!

Despre Mihaela Glavan

Designerul a inceput cariera sa in 2003 , dupa cum spune „nu de la zero, ci de la minus”. Ea a pornit la drum cu dorinta de a avea pantofi pe gustul ei, frumosi cromatic si cu un calapod bun si design deosebit. Afacerea inceputa cu o investitie minima a luat avant si directie abia dupa un „stagiu” ca asistent la o creatoare de moda. In acea perioada, Mihaela Glavan crea pantofi special pentru mirese, delicati, feminini, personalizati.

Citeste si:  Ignora etichetele

foto

foto

Primele comenzi si contracte cu adevarat importante in stabilirea unui nume ca designer le-a primit din partea unor designeri vestimentari autohtoni, designeri care aveau nevoie de o gama de incaltaminte pe tema colectiilor lor. Printre cei cu care Mihaela a lucrat si inca lucreaza amintim: Maria Lucia Hohan, Wilhelmina Arz, Ana Maria Lungu, Irina Marinescu si Stephan Pelger.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.