Noua colectie Paisi – Furs and the City

Noua colectie Paisi 2013/2014 „Furs and the City” este caracterizata de: natural, taieturi creative, combinatii de materiale surprinzatoare si luxoase, cele mai recente tendinte ale designului edgy, purtabile, culori fascinante, preturi incredibil de tentante.

Colectia de blanuri naturale Paisi toamna/iarna 2013/2014 este creata pentru a schimba mentalitati, pentru a forta noi sensuri in moda si pentru a provoca fashionistele sa fie curajoase, libere si sa isi reinventeze garderoba.

foto

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra foto!

Citeste si:  GRAPHICS by Claudia Castrase

Colectia „Furs and the City” deseneaza lumea unei prezente incarcate de feminitate, modernitate, independenta, cospmopolit, atemporal si elegant, care este intotdeauna fascinata de cele mai noi tendinte ale modei internationale.

Ei nu ii este frica sa experimenteze, sa se reinventeze, sa asorteze si sa recreeze tinute superbe si chic fara prea mult efort. Ea stie si domina puterea reala a unei haine de blana la moda si o poarta cu nonsalanta in cadrul outfiturilor de zi urbane sau a celor plin de farmec si stralucire de noapte.

Citeste si:  Cele mai bine imbracate in 2009

foto

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra foto!

Colectia toamna/iarna 2013/2014 by Paisi combina delicat blana naturala: nurca, vulpe, chinchilla, ras, swakara & karakul, castor, raton, orylag cu materiale nobile: tesuturi de lana, gabardina, dantela si matase. Cea mai noua colectie de blanuri urbane presupune jachete, veste, cardiganuri, cape si accesorii intr-o multitudine de forme si culori.

Citeste si:  Fashion icon

Bine ati venit in „Furs and the City”! O poveste despre prietenie, moda urbana si emotii care te inspira. O colectie pentru muze si trendsetteri.

Odata cu lansarea „Furs and the City”, Paisi deschide in inima orasului (str. Londra 45) primul spatiu event-concept din Bucuresti: Atelier Paisi, locul unde pasionatele de moda, de cultura urbana si de happening-uri nonsalante sunt asteptate sa experimenteze, sa participe si sa redefineasca „feminitatea Paisi – aici, acum, mereu splendida”.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.